Μπάσκετ

Γκιουζέλης: «Μεγάλη πρόκληση – Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο Γιώργος Γκιουζέλης είναι το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα του Άρη Midea και δείχνει ανυπόμονος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Μιλώντας στο arisbc, ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ δεν κρύβει τη χαρά του για την έλευσή του στην ομάδα και στέλνει το μήνυμά του στον κόσμο.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που πλέον αποτελώ κι εγώ μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Με μεγάλη μου χαρά δέχτηκα την πρόταση του κόουτς Καστρίτη, ο οποίος είναι ένα άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ. Ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ μαζί του», τονίζει.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που Άρης Midea και Γιώργος Γκιουζέλης ήρθαν σε επαφή και φέτος ήταν η… φαρμακερή. «Ο κόουτς με έχει προσεγγίσει κι άλλες φορές και έφτασε πλέον η ώρα να έρθω στον Άρη Midea για να συνεργαστούμε», καταθέτει ο Έλληνας άσος.

Η ομάδα προέρχεται από μία επιτυχημένη σεζόν και ο Γιώργος Γκιουζέλης θεωρεί πρόκληση να κάνει μία πολύ καλή πορεία και τη χρονιά που έρχεται. «Είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση να κάνουμε μία αντίστοιχα καλή πορεία, όπως έκανε η ομάδα πέρυσι και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Η πλειοψηφία των πρώτων μεταγραφικών κινήσεων του Άρη Midea αφορά σε Έλληνες παίκτες. «Ο Άρης Midea είναι μία ομάδα η οποία στηρίζεται πολύ στο ελληνικό στοιχείο κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι γηγενείς παίκτες, εκτός από την εμπειρία, βοηθούν τους ξένους να προσαρμοστούν πιο γρήγορα, να υπάρχουν «καλά αποδυτήρια», να είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και να υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Γκιουζέλης στέλνει το μήνυμά του στον κόσμο του Άρη Midea. «Χαίρομαι που βλέπω όλο αυτόν τον ενθουσιασμό που υπάρχει για την ομάδα. Δε χρειάζεται να πω εγώ κάτι για το γεμάτο «Nick Galis Hall». Θέλουμε οι φίλαθλοι να είναι πάντα μαζί μας, και στις καλές και στις κακές στιγμές. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button