Γενικά

Βlaupunkt ηλεκτρικά εργαλεία: Η απόλυτη λύση ανακαίνισης ή μετακόμισης

Ποια είναι τα βασικά ηλεκτρικά εργαλεία που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι;

Βlaupunkt ηλεκτρικά εργαλεία: Η απόλυτη λύση ανακαίνισης ή μετακόμισης

Τα ηλεκτρικά εργαλεία είναι απαραίτητα σε κάθε σπίτι. Χωρίς αυτά είναι πρακτικά αδύνατον να εκτελέσεις έστω και τις πιο απλές τεχνικές εργασίες. Το να διαθέτει κανείς τα κατάλληλα εργαλεία στο σπίτι λύνει τα περισσότερα τεχνικής φύσης προβλήματα πολύ πιο άμεσα.

Ειδικά σε μια μετακόμιση ή μια μικρή ανακαίνιση τα ηλεκτρικά εργαλεία θα σου φανούν απολύτως χρήσιμα για μικροεπισκευές, τοποθετήσεις αντικειμένων και ραφιών σε τοίχους, συναρμολόγηση επίπλων και πολλά άλλα, πολύ πιο εύκολα!

Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα βασικά ηλεκτρικά εργαλεία που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι και ποιες εργασίες μπορούν να γίνουν πανεύκολα, όταν έχεις τα σωστά εργαλεία στο χέρι σου.

Εργασίες που μπορεί να προκύψουν σε μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση

Μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση είναι πάντα δύσκολη διαδικασία. Μπορείς όμως να την κάνεις πιο εύκολη, αν διαθέτεις τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να τακτοποιήσεις μερεμέτια, να λύσεις και να δέσεις έπιπλα, και να κάνεις τις απαραίτητες μικροδιορθώσεις.
Για να τοποθετήσεις ένα ράφι ή ένα έπιπλο τοίχου για παράδειγμα, χρειάζεται να γίνουν κάποιες τρύπες πρώτα στον τοίχο. Με ένα κρουστικό τρυπάνι μπορείς να το κάνεις. Επίσης, το μοντάρισμα επίπλων γίνεται σαφέστατα πιο γρήγορα με τη χρήση ενός βιδολόγου. Ένα εργαλείο που είναι 2 σε ένα (τρυπάνι και κατσαβίδι δηλαδή) και μπορεί να σε βοηθήσει στις δύο προηγούμενες εργασίες, είναι το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο με μπαταρία ή με σύνδεση στο ρεύμα.

Βlaupunkt ασύρματο Δραπανοκατσάβιδο 12V CD3010

Blaunpunkt κρουστικό Δράπανο 900W ID8010

Για το πριόνισμα ξύλου, αν χρειαστεί να μετασχηματιστούν κάποια έπιπλα ή πλακάκια ή να αλλάξουν κάποια κουφώματα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ηλεκτρικό δισκοπρίονο ή ένα φαλτσοπρίονο με λέιζερ. Το ίδιο εργαλείο μπορεί να σε βοηθήσει και με την κοπή υδραυλικών σωληνώσεων. Σίγουρα αν ασχολείσαι με τέτοιου τύπου επισκευές συχνά, ένα δισκοπρίονο και ένας τροχός θα σου λύσουν τα χέρια.

Blaunpunkt γωνιακός μύλος 1400W 125mm AG4010

Μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση μπορεί κάλλιστα να περιλαμβάνει και εργασίες σε εξωτερικούς χώρους, π.χ. την αναδιαμόρφωση ενός κήπου. Για να δώσεις ξανά ζωή σε έναν κήπο ή μια αυλή, θα χρειαστείς σε πρώτη φάση έναν ηλεκτρικό φυσητήρα για τα πεσμένα φύλλα και ένα χορτοκοπτικό.

Blaunpunkt χορτοκοπτικό 550W GT7010

Το χορτοκοπτικό είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τη φροντίδα του κήπου και του γεωργικού εδάφους. Χρησιμοποιείται ευρέως για το κόψιμο του χόρτου, των ζιζανίων και των άλλων φυτών που αναπτύσσονται σε ανοικτούς χώρους. Τα χορτοκοπτικά διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και τύπους, συμπεριλαμβανομένων των χειροκίνητων, των ηλεκτρικών και των βενζινοκίνητων. Οι επιλογές αυτές εξαρτώνται από το μέγεθος του εδάφους που πρόκειται να κοπεί, τις προτιμήσεις του χρήστη και τη συχνότητα της χρήσης.

Blaunpunkt χορτοκοπτικό 1400W BC3010

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του χορτοκοπτικού είναι η δυνατότητα να κόβει το χόρτο σε διάφορα ύψη και να προσφέρει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Επιπλέον, μερικά μοντέλα είναι εξοπλισμένα με διάφορα εξαρτήματα που επιτρέπουν την εύκολη προσαρμογή σε διάφορες εργασίες, όπως το κόψιμο των ακανόνιστων ακαλλιέργειας ή την κοπή των κλάδων σε μικρά δέντρα. Ανεξαρτήτως του τύπου, το χορτοκοπτικό είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τη διατήρηση ενός όμορφου και φροντισμένου εσωτερικού χώρου.

Blaunpunkt φυσητήρας – απορροφητήρας – τεμαχιστής 3500W BV4010

Ο φυσητήρας-απορροφητήρας είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που συνδυάζει τις λειτουργίες του φυσητήρα και του επιτρέπει σε ένα μόνο μηχάνημα. Με τη δυνατότητα να αναρροφάς τα φύλλα, τα χόρτα, τα σκουπίδια και άλλα αντικείμενα, και ταυτόχρονα να πει δυνατά για να ελέγξει τον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου, ο φυσητήρας-απορροφητήρας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τη συντήρηση του κήπου ή του κοινού χώρου. Με τη δυνατότητα αλλαγής μεταξύ των λειτουργιών του φυσητήρα και του ενοικιαστή, αυτό το εργαλείο είναι πολύ πρακτικό και εξοικονομεί χρόνο στον καθαρισμό του χώρου. Ιδανικός για ιδιωτικούς και επαγγελματίες κήπους, ο φυσητήρας-απορροφητήρας αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο που συμβάλλει στη διατήρηση ενός καθαρού και φροντισμένου περιβάλλοντος.

Blaunpunkt φυσητήρας 18V CB2010

Ο φυσητήρας είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και τη συγκέντρωση φύλλων, χορταριών, σκουπιδιών και άλλων αντικειμένων από εσωτερικούς χώρους. Λειτουργεί με διάφορους τρόπους, όπως με κινητήρα καύσης ή με ηλεκτρική ενέργεια, και διατίθεται σε διάφορες μορφές, από τις μικρές φορητές μονάδες μέχρι τις μεγάλες επαγγελματικές μονάδες. Οι φυσικοί μηχανισμοί σε κήπους, πάρκα, αυλές και άλλους εσωτερικούς χώρους για να διατηρηθούν καθαροί και φροντισμένοι, ενισχύοντας την αισθητική του περιβάλλοντος και βελτιώνοντας την ασφάλεια. Η χρήση του φυσητήρα είναι συνήθως γρήγορη και αποτελεσματική, καθιστώντας το ένα απαραίτητο εργαλείο για την καθημερινή συντήρηση των εξωτερικών χωρών.

Θα βρείτε όλα τα εργαλεία της BLAUPUNKT διαθέσιμα στο Allsmart.gr και στο e-Shop

Βασικά ηλεκτρικά εργαλεία & εργασίες που αυτά εξυπηρετούν

  • Άνοιγμα οπών – Δράπανο (ηλεκτρικό ή μπαταρίας)
  • Άνοιγμα οπών & βίδωμα – Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας
  • Κόψιμο ξύλου, μετάλλων & πλαστικών – Σέγα (ηλεκτρική ή μπαταρίας)
  • Κόψιμο & λείανση μετάλλων – Γωνιακός τροχός (ηλεκτρικός ή μπαταρίας)
  • Λείανση ξύλου – Τριβείο χειρός (ηλεκτρικό ή μπαταρίας)
  • Ευθυγραμμίσεις κατασκευών – Συσκευή με ακτίνα laser (μπαταρίας)
  • Πολλαπλές χρήσεις – Πολυεργαλείο (ηλεκτρικό ή μπαταρίας)

Τι ηλεκτρικά εργαλεία πρέπει να έχεις σίγουρα στο σπίτι;

Ακόμη κι αν δεν σχεδιάζεις σύντομα μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση, κάποια ηλεκτρικά εργαλεία στο σπίτι θα σου φανούν απολύτως χρήσιμα σε πολλές συνθήκες. Τεχνικές εργασίες προκύπτουν πάντα σε ένα σπίτι για λειτουργικούς ή και αισθητικούς λόγους. Οπότε εμείς σου προτείνουμε να έχεις σίγουρα μια παρακαταθήκη ηλεκτρικών εργαλείων, που θα σε βοηθήσουν να αποκαταστήσεις μια μικρή βλάβη ή να αναβαθμίσεις αισθητικά κάποιο σημείο του σπιτιού σου.

Στην εργαλειοθήκη σου έχουν σίγουρα θέση:

Όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε στο Allsmart.gr και στο e-Shop.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button