Ποδόσφαιρο

ΑΪΚ: «Δεν αγοράζουμε στυλό, συνδετήρες…δύσκολα θα πάρουμε παίκτη, αν δεν θέλει να έρθει εθελοντικά»

Μετά την επιθυμία του Ντάνιελ Σούντγκρεν να επιστρέψει, ήρθε η απάντηση του Μπιέρν Βέστρεμ, τεχνικού διευθυντή της ομάδας, ο οποίος δεν άφησε πολλά ενδεχόμενα για την αγορά νέων παικτών.

«Το τσεκούρι του πολέμου από τη δική μου μεριά έχει θαφτεί και το ίδιο πιστεύω και από την ΑΙΚ. Σίγουρα θα ήθελα να παίξω ξανά γα την ΑΪΚ, αλλά βέβαια θα πρέπει να με θέλουν κι εκείνοι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σουηδός μπακ, με τον Μπιέρν Βέστρεμ, τον τεχνικό διευθυντή της σουηδικής ομάδας μα παίρνει θέση επ’ αυτού:

«Γνωρίζω πως βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Δεν είναι αυτό που επιθυμείς για έναν παίκτη που έχει φύγει από την ΑΙΚ. Εύχομαι να πάρουν μια απόφαση που θα τους βολέψει όλους» σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν είχαμε καλό τέλος με τον Ντάνιελ, δεν το έχουμε ξεχάσει, αλλά νομίζω ότι έχει περάσει καιρός από τότε. Αν και από την πλευρά μας μπορούμε να πούμε ότι το έχουμε αφήσει πίσω, θεωρώ πως θα ήταν καλό να κοιταχτούμε στα μάτια, που πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό».

Σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη στην ΑΪΚ, ο Βέστρεμ, επισήμανε πως «αυτήν τη στιγμή, η ΑΪΚ έχει σταματήσει τις αγορές. Δεν αγοράζουμε στυλό, συνδετήρες ή κολλητικές ταινίες. Έτσι, αν οι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να συμμετάσχουν εθελοντικά στην ομάδα μας, που δε νομίζω ότι θα γίνει, δύσκολα θα πάρουμε παίκτη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button