Ποδόσφαιρο

Αυτοί που φεύγουν…

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγα 24ωρα από τον τελικό του Κυπέλλου, η αλήθεια όμως είναι πως κάποιες αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί, σε ό,τι αφορά στο ρόστερ κι αυτές έχουν να κάνουν κυρίως με παίκτες που δεν θα συνεχίσουν την επόμενη χρονιά στον Άρη.

Ο Ρουπ έχει ήδη αναχωρήσει για τη Γερμανία, αφού δεν υπάρχει διάθεση από καμία από τις δύο πλευρές για να συνεχίσουν μαζί. Παρελθόν επίσης θα αποτελέσει και ο Ντουκουρέ, στον οποίο είναι απίθανο να γίνει πρόταση για ανανέωση, ενώ στην κατηγορία των αποχωρήσεων μπορεί να μπει και ο Δεληζήσης, ο οποίος σταματάει το ποδόσφαιρο, αλλά δεν αποκλείεται να μείνει στον Άρη από άλλο πόστο.

Επίσης, σε αυτούς που θα φύγουν σίγουρα εντάσσονται και οι περιπτώσεις των Κοσταρικανών Ματαρίτα και Μπένετ. Ο πρώτος εδώ και καιρό έχει φύγει για την πατρίδα του, όπου γράφεται ότι έλυσε το συμβόλαιό του. Ο δεύτερος επιστρέφει στη Σάντερλαντ όπου και ανήκει. Τέλος, παρελθόν θα αποτελέσει και ο Κάρλσον, που μάλλον επιστρέφει στην Ιαπωνία.

Από αυτούς που μένουν ελεύθεροι, υπάρχουν και κάποιοι παίκτες η παραμονή των οποίων ή όχι είναι ερωτηματικό. Χουτεσιώτης και Ανσαριφάρντ, για παράδειγμα. Αμφότεροι χωρίς βασικό ρόλο στην ομάδα, ωστόσο από πλευράς Άρη δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν θα γίνουν προτάσεις ανανέωσης ή όχι. Ή αν και οι ίδιοι θέλουν να παραμείνουν.

Επίσης από το θέμα του προπονητή θα κριθούν κι άλλες περιπτώσεις. Για παράδειγμα ο Χριστοδουλόπουλος σίγουρα δεν θα συνεχίσει αν παραμείνει στο τιμόνι ο Άκης Μάντζιος. Τέλος, δύο ιδιαίτερες υποθέσεις είναι κι αυτές των Ρουμπέν Πάρντο και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς. Αμφότεροι δύσκολα θα έχουν χρόνο συμμετοχής, αν στον πάγκο των κιτρινόμαυρων συνεχίσει ο Μάντζιος κι έτσι το πιθανότερο σενάριο είναι να τεθεί θέμα λύσης των συμβολαίων τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει επαναξιολόγηση από τον νέο προπονητή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button