Διεθνή

Αυτοί είναι οι “8” του Roland Garros

Μετά και την πρόκριση των Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφα Ναδάλ και Ντιέγκο Σβάρτσμαν τη Δευτέρα (7/6) η οκτάδα που θα μονομαχήσει για τον τίτλο στο Roland Garros ολοκληρώθηκε.


Ο Ράφα Ναδάλ συνέτριξε με 3-0 σετ (7-5, 6-3, 6-0) τον Γιανίκ Σίνερ και πέρασε στα προημιτελικά του Roland Garros. Ο Ισπανός τενίστας ολοκλήρωσε την οκτάδα των προημιτελικών του γαλλικού Όπεν, ενώ τη Δευτέρα (7/6) είχαν προηγηθεί οι προκρίσεις των Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Λοιπόν, τα ζευγάρια των προημιτελικών, έχουν σχηματιστεί. Ο Τζόκοβιτς αντιμετωπίζει τον Μπερετίνι, ο Ναδάλ τον Σβάρτσμαν, ο Σβέρεφ τον Νταβίντοβιτς Φόκινα και φυσικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον Μεντβέντεφ.

Η αυλαία της οκτάδας θα ανοίξει την Τρίτη (8/6) . Στο Φιλίπ Σαρτριέ ο Ζβέρεφ θα μονομαχήσει με τον Νταβίντοβιτς Φόκινα (όχι πριν από τις 17:00), ενώ το βράδυ (όχι πριν από τις 22:00) το πρόγραμμα της ημέρας στο ίδιο κορτ και πιο συγκεκριμένα στις 21:00 θα κλείσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (9/6).


Αναλυτικά τα ζευγάρια:


Τσιτσιπάς (5) – Μεντβέντεφ (2)

Σβέρεφ (6) – Νταβίντοβιτς Φόκινα (46)

Τζόκοβιτς (1) – Μπερετίνι (9)

Ναδάλ (3) – Σβάρτσμαν (10)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button