Γενικά

Αυτή είναι η μοτοσικλέτα της Aston Martin

Δείτε πόσο θα κάνει – Θα παραχθεί σε μόλις 100 συλλεκτικά αντίτυπα.

Η Aston Martin και η Brough Superior αποκάλυψαν την AMB 001, μια νέα μοτοσικλέτα περιορισμένης έκδοσης που έκανε το ντεμπούτο της στο Moto Show του Μιλάνο.

Η νέα Superbike θα παραχθεί σε μόλις 100 αντίτυπα. Συνδυάζει την καινοτόμα σχεδιαστική προσέγγιση της Aston Martin και την τελευταία τεχνολογία της Brough Superior που όπως λέει η εταιρεία – απευθύνεται στον «γνώστη της μοτοσικλέτας».

Aston Martin

Η νέα AMB 001 έχει ντυθεί με τα αγωνιστικά χρώματα της Stirling Green και της Lime Essence, έχει ματ μαύρους τροχούς, πιρούνια και φρένα, χρησιμοποιεί σκελετό από ανθρακονήματα και τροφοδοτείται από υπερτροφοδοτούμενο V-twin κινητήρα 180 ίππων. Το βάρος της είναι μόλις 180 κιλά.

«Πιστεύουμε ότι είναι μια πρωτοποριακή μοτοσικλέτα και είμαστε πολύ περήφανοι που βλέπουμε το σήμα της Aston Martin σε μια μοτοσικλέτα για πρώτη φορά», δήλωσε ο Marek Reichman, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Aston Martin και Chief Creative Officer. «Το τελικό προϊόν είναι ένα κορυφαίο έργο σχεδίασης και μηχανικής», συμπλήρωσε.”

Aston Martin

Η AMB 001 θα κατασκευαστεί και θα συναρμολογηθεί στο χέρι στο εργοστάσιο της Brough Superior στην Τουλούζη της Γαλλίας. Κάθε ένα από τα 100 προγραμματισμένα κομμάτια θα προσφέρεται με τιμή € 108.000, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν από τα τέλη του 2020.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button