Μπάσκετ

Ατζέντης Χόρκλερ: «Step-Up για τον Νόα ο Άρης, θα ήθελα να δω τον Χάμιλτον στα “κιτρινόμαυρα”»

Στο YellowRadio 101.7FΜ και στην εκπομπή Box-to-Box του Ιάσονα Μίσχου, φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Αυτοκράτορα, του Νόα Χόρκλερ, ο Αλέξανδρος Κατσαρός, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του πελάτη του στον Άρη.

Για τον Χόρκλερ ως καλαθοσφαιριστή: “Οι φίλοι του Άρη μπορεί να κάνουν συγκρίσεις με τον Στακ και τον Γουίλκινσον, αλλά είναι τελείως διαφορετικός, δεν έχει καμία σχέση, είναι ένα παιδί διαφορετικά δομημένο μπασκετικά. Είναι ένα κλασικό “4άρι” με έφεση στο ριμπάουντ και το σουτ, πιστεύω θα έχει εύκολη προσαρμοστικότητα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Για το 95% defensive rating: “Μερικές φορές εμείς οι ατζέντηδες δεν έχουμε χρόνο να υπεραναλύσουμε κάποια πράγματα, αλλά με τον κύριο Καστρίτη έχουμε κάνει πολλές καλές μεταγραφές και είναι ένας άνθρωπος που υπεραναλύει τα πάντα, όπως έκανε και με αυτό το στατιστικό. Νομίζω πως σίγουρα για να κατέληξε ο κ. Καστρίτης σε αυτή την επιλογή, σίγουρα ξέρει γιατί την έκανε.”

Για τον χαρακτήρα του Χόκλερ: “Είναι ένα πολύ ευφυές παιδί, για να συμμετείχε στο Providence, προφανώς και είχε πολλές ικανότητες και εκτός μπάσκετ. Όπως σας είπα, επειδή είναι παίκτης υψηλής ευφυΐας δεν πιστεύω πως θα έχει πρόβλημα στην προσαρμοστικότητά του στον Άρη.”

Για τη διαφορά του κολεγιακού μπάσκετ με την Basket League: “Πιστευώ πως το Providence, ήταν ένας καλός αρωγός για αυτόν αλλά η ατμόσφαιρα του Άρη και η πίεση που θα υπάρχει είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι τελείως διαφορετικό να παίζει κάποιος με και για τον κόσμο του Άρη. Ο Χόκλερ έδειξε γνώστης του που έρχεται αλλά και του τι χρειάζεται να κάνει και έδειξε 100% έτοιμος.”

Το τι ώθησε τον Χόκλερ αλλά και τον ίδιο προς την κατεύθυνση του Άρη:

“Εγώ δε χρειάστηκα πολύ για να πειστώ, όλα τα παιδιά με τον Καστρίτη έχουν κάνει step-up στην καριέρα τους, μπορεί ο κόσμος να μην το ξέρει αλλά εκπροσωπώ και τον Σακούρ Τζούστον, που τον είχα φέρει πέρυσι και φέτος είναι στο Περιστέρι, δείχνοντας στον Νόα το πόσο εξελίχθηκε και ο Τζούστον, είδε τι σημαίνει ο Άρης αλλά και ο προπονητής.

Νομίζω πως ο κύριος λόγος που πείστηκε ο Νόα, ήταν η συζήτηση που είχε με τον κόουτς Καστρίτη, αλλά και το γεγονός πως η ομάδα του Άρη θα αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.”

Είναι ο Χόκλερ το “4άρι” που έλειπε από τον Άρη;

“Ο Νόα είναι ένα παιδί που έχει τρομερή εξέλιξη και φαίνεται από την πρώτη χρονιά του στο κολέγιο έχει την ώρα που έφυγε. Βάζει πράγματα στο παιχνίδι του, γίνεται πιο agressive και εξελίσσεται, η πάσα που θα φέρει πιστεύω πως θα δώσει παραπάνω επιλογές στον κόουτς.”

Είναι αλήθεια πως αθηναϊκή ομάδα προσπάθησε να μπει “σφήνα” για να τον αποκτήσει;

“Εγώ προσωπικά δεν το γνωρίζω αυτό, εγώ δεν είχα καμία πρόταση εκτός από τον Άρη”

Τέλος, να περιμένουμε κι άλλους παίκτες από το γραφείο του στον Άρη;

“Είμαστε σε επαφές και με κάποια άλλα παιδιά. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να δω τον Ντάνιελ Χάμιλτον στον Άρη, όντως υπάρχουν κι άλλα παιδιά από το γραφείο μου που είναι στη λίστα του κόουτς.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button