Ποδόσφαιρο

“Αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε την ΑΕΚ”

Tι ανέφερε ο Ζουλ

Αρχικά, ερωτώμενος σχετικά με την προηγούμενη ήττα από τον Παναθηναϊκό, που έσπασε το αήττητο σερί των οκτώ αγώνων, αν πιστεύει ότι θα επηρεάσει την ομάδα του, απάντησε: “Είχαμε ένα καλό σερί μέχρι το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, αυτό είναι αλήθεια. Ηττηθήκαμε από τον Παναθηναϊκό, αλλά πιστεύω ότι αυτή η ήττα δεν θα μας επηρεάσει. Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα, που κάναμε σε αυτή την αναμέτρηση. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Δεν υπάρχει χρόνος να μείνουμε σε αυτόν τον αγώνα και να τον σκεφτόμαστε. Πλησιάζουν τα δύο παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, με ΑΕΚ και Παναιτωλικό, και σε αυτά εστιάζουμε. Ειδικά το δεύτερο, ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, γνωρίζουμε όλοι στο σύλλογο ότι είναι πάρα πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς. Γι’ αυτό δεν πρέπει να αφήσουμε να μας επηρεάσει η προηγούμενη ήττα”.

Μιας και ο Ζαν Ζουλ έβαλε στη συζήτηση και τους δύο ερχόμενους αγώνες, για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ρωτήθηκε πώς μπορούν οι παίκτες του Άρη να τους διαχωρίσουν στο μυαλό τους και να εστιάσουν μόνο σε αυτόν που έχουν άμεσα μπροστά τους, με την ΑΕΚ. Είπε: “Πράγματι, δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε από τώρα τον αγώνα Κυπέλλου. Έχουμε μπροστά μας το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πάμε με απόλυτη συγκέντρωση σε αυτό το παιχνίδι, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Μετά θα έχουμε το χρόνο να σκεφτούμε τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτόν”.

Σχετικά με το γεγονός ότι αυτό είναι το τέταρτο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη σεζόν, που σημαίνει ότι οι δύο αντίπαλοι γνωρίζονται καλά, τέθηκε η ερώτηση στον Ζαν Ζουλ τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Επισήμανε: “Πρέπει να πιστέψουμε στο πλάνο του προπονητή μας και να το εφαρμόσουμε 100% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Επίσης, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να έχουμε ομαδικό πνεύμα, όπως κάναμε και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια με την ΑΕΚ. Έχουμε αποδείξει ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, οπότε μπορούμε να τους νικήσουμε”.

Κι όσο για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης από την ΑΕΚ προτίμησε να μιλήσει για τη δική του ομάδα μόνο: “Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτομαι τώρα την ΑΕΚ και ποια είναι τα δυνατά της σημεία. Αυτό που σκέφτομαι είναι η δική μας ομάδα και πώς θα εμφανιστούμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως, σε όλα τα ντέρμπι στη σεζόν έχουμε δείξει ότι, όταν είμαστε συγκεντρωμένοι 100%, μπορούμε και παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε και στο ερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button