Ποδόσφαιρο

Ανσαριφάρντ: «Τίποτα δεν τελείωσε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά»

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε μετά την λήξη του αγώνα κόντρα στον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και την νίκη της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού της ‘Ενωσης στη κάμερα της Nova:

Για τη νίκη: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα, κάναμε πολύ καλή προσπάθεια μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ήμασταν σε μία δύσκολη κατάσταση αλλά ήταν σημαντικό να κερδίσουμε σήμερα για να βρεθούμε σε καλή βαθμολογική θέση».

Για τα κλειδιά της νίκης: «Δεν θέλω να μιλήσω για τακτική, όμως είχαμε το πλάνο μας, αυτό λειτούργησε, όλοι οι παίκτες ήταν αφοσιωμένοι, όσοι μπήκαν αλλαγή ήταν και αυτοί συγκεντρωμένοι οπότε πήραμε έτσι το θετικό αποτέλεσμα».

Για το δεύτερο γκολ και τη συμβολή του: «Πρέπει να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο όπως και όλοι οι παίκτες. Όλοι ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε καλό ματς. Τίποτα δεν τελείωσε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να δείχνουμε πόσο σκληροί είμαστε. Σε άλλα ματς ήμασταν άτυχοι αλλά όλοι ξέρουν πόσο δυνατή είναι η ΑΕΚ και πόσο μεγάλο κλαμπ είναι. Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να κερδίσουμε περισσότερα ματς».

Για την αντίδραση της ΑΕΚ: «Όταν παίζεις σε μία μεγάλη ομάδα όλα τα ματς είναι υπό πίεση, ο κόσμος θέλει να κερδίζεις πάντα. Όταν χάνεις κάποια παιχνίδια η πίεση αυξάνεται και αυτό επηρεάζει την απόδοσή σου. Σήμερα όμως δείξαμε πόσο δυνατοί μπορεί να είμαστε. Μερικές φορές κερδίζεις, άλλες χάνεις, αλλά πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να δουλεύουμε σκληρά για να κερδίζουμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button