Γενικά

Ανοίγει σήμερα τις “πύλες” του το δημοτικό γυμναστήριο στην οδό Λαγκαδά

Ξεκινά από σήμερα η λειτουργία του το δημοτικό γυμναστήριο στην υπόγεια διάβαση στην Οδό Λαγκαδά και Καλαβρύτων στη Σταυρούπολη, για τη νέα περίοδο 2017 – 2018.

Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσει η Αίθουσα των Βαρών με τη δυνατότητα εγγραφών σε άτομα άνω των 18 ετών και σε εφήβους 15 – 18 ετών με Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα. Υποχρεωτική είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού υγείας κατά την εγγραφή.

Πληροφορίες:

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2313 302960 και 2310 643635

  • Τμήμα Αθλητισμού, Λαγκαδά 221, Κέντρο Πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ, 3οςόροφος
  • Γυμναστήριο Υπόγειας Διάβασης, Λαγκαδά με Καλαβρύτων

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Ιωσήφ (Άκη) Αράπογλου, μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου 2017 θα ξεκινήσουν ταΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣστην Υπόγεια Διάβαση και σε άλλους αθλητικούς χώρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, προσφέροντας τη δυνατότητα στους πολίτες, ανήλικους, ενήλικες, αθλούμενους της Γ΄ ηλικίας, Α.με.Α., αλλά και για τις ειδικές κατηγορίες, να γυμναστούν σε περισσότερα από 20 διαφορετικά Προγράμματα Άθλησης, με ελκυστική οικονομική πολιτική, εκπτώσεις για τις ειδικές κατηγορίες, δωρεάν συμμετοχή για τη Γ΄ ηλικία, τα ΑμεΑ, τα προστατευόμενα μέλη και τις κατηγορίες ασθενών με ποσοστό αναπηρίας 67% και πάνω.

Οι αθλούμενοι καλούνται να μάθουν τις βασικές δεξιότητες και να εκπαιδευτούν στο άθλημα που θα επιλέξουν, τους χορούς ή τη Μουσικοκινητική Αγωγή, να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και με τη θεραπευτική γυμναστική να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των ασθενών.

Πηγή: Focusfm.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button