ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ανελέητο κράξιμο στον Ντεσάμπ: «Πήγαινε να παίξεις… padel στο Μονακό»

Ενδεικτικό της σφοδρής κριτικής που δέχεται ο Ντιντιέ Ντεσάμπ για την εικόνα και τον αποκλεισμό της Γαλλίας από το Euro είναι άρθρο του δημοσιογράφου, Ντανιέλ Ριολό.

Ο αποκλεισμός των «τρικολόρ» από την Ισπανία, αλλά και η γενικότερη εικόνα τους στο Euro, έχει προκαλέσει σφοδρή κριτική στον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Χαρακτηριστικό είναι λοιπόν το άρθρο του δημοσιογράφου του RMC, Ντανιέλ Ριολό, που αναφέρει κυνικά:

«Ντεσάμπ, σταμάτα, πήγαινε να παίξεις padel στο Μονακό, προχώρα.
Πραγματικά δεν θέλει να αναλάβει τη Γαλλία ο Ζιντάν γιατί ξέρει ότι όλοι το θέλουν αυτό. Είναι εναντίον αυτής της ιδέας.

Τον πονάει τόσο πολύ ότι ο Ζιντάν, που δεν έχει προπονήσει ούτε λεπτό την εθνική ομάδα, αναμένεται να είναι σωτήρας, ενώ αυτός που κατέκτησε το Μουντιάλ κι έφτασε στα ημιτελικά του Euro, θέλουν να φύγει.

Ψυχολογικά αυτός ο άνθρωπος επηρεάζεται από το γεγονός ότι από την αρχή της καριέρας του δεν ήταν η ομορφιά της ιστορίας.

Είναι ο “άσχημος” της ιστορίας κι από τότε παλεύει με αυτό. Τον πιέζει πολύ το γεγονός ότι δεν έχει την αναγνώριση που ταιριάζει στην καριέρα του.

Είναι μια ουλή. Θέλει να τον αγαπούν οι άνθρωποι και βλέπει ξεκάθαρα ότι ο κόσμος δεν τον συμπαθεί καθόλου. Θα είναι πάντα στη σκιά του Ζιντάν και του Πλατινί κι αυτό είναι δύσκολο για αυτόν».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button