Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Λιονέλ Μέσι η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει στους Καταλανούς ο Λιονέλ Μέσι και πως χωρίζουν οι δρόμοι των δύο πλευρών οριστικά παρά τη συμφωνία ου υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές για νέο συμβόλαιο.


Τελικά Χωρίζουν οι δρόμοι της Μπαρτσελόνα με τον Λιονέλ Μεσί με τους Καταλανούς να προχωρούν σε επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο των δύο πλευρών και να το ρίχνουν στους κανονισμούς που υπάρχουν στην La Liga.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Μπαρτσελόνα παρά το γεγονός ότι είχε υπάρξει μια πρώτη συμφωνία για την υπογραφή συμβολαίου ανάμεσα στις δύο πλευρές αυτό δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί μετά από οικονομικά εμπόδια που θέτουν οι κανονισμοί της La Liga.

Έτσι ο Μέσι από την ομάδα της Καταλονίας θα αποτελέσει παρελθόν στην οποία αγωνιζόταν από το 2000 έως και σήμερα έχοντας κατακτήσει τα πάντα και έχοντας κάνει την Μπαρτσελόνα την καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Παρά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Μέσι και με σαφή πρόθεση και των δύο μερών να υπογράψουν νέο συμβόλαιο την Πέμπτη, δεν θα είναι δυνατή η επισημοποίηση λόγω οικονομικών και διαρθρωτικών εμποδίων των κανονισμών της ισπανικής Λίγκας.

Αντιμέτωπος με αυτήν την κατάσταση, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Και οι δύο πλευρές λυπούνται βαθιά που τελικά οι επιθυμίες τόσο του παίκτη όσο και του συλλόγου δεν μπορούν να εκπληρωθούν.

Η Μπάρτσα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον παίκτη για τη συμβολή του στην επέκταση του θεσμού και του εύχεται ό, τι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button