Μπάσκετ

Ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Άρη η CAP

Η αθλητική εταιρεία CAP ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία της με το μπασκετικό τμήμα του Άρη για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η CAP ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 ως «Επίσημος Προμηθευτής Αθλητικού Υλικού» του Συλλόγου.

Η CAP θα παρέχει μια πλήρη σειρά αθλητικού ρουχισμού υψηλής ποιότητας και μοναδικού σχεδιασμού τόσο για τις εγχώριες όσο και για τις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις.

Η εταιρεία μας βασισμένη στην υπάρχουσα τεχνογνωσία της και αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες της στοχεύει στην προσέλκυση πελατών από κάθε αθλητικό είδος (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, handball, volleyball, στίβος, τένις κ.λ.π.). Η αναπτυγμένη τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με την συνεχή υιοθέτηση και εφαρμογή νέων παραγωγικών και σχεδιαστικών τεχνικών, μας δίνει το προβάδισμα στην δημιουργία πρωτότυπων και μοναδικών σχεδίων προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη.

Έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες της αγοράς, η CAP διαθέτει ένα ολοκληρωμένο site www.capsport.gr για την προβολή και τη διανομή των προϊόντων μας. Η καταχώριση των παραγγελιών σας ελέγχεται άμεσα και η αποστολή των προϊόντων προς εσάς είναι πλέον πολύ γρήγορη και εύκολη. Καθημερινή και άμεση επικοινωνία μπορεί να έχει μαζί μας κανείς και μέσω των γνωστότερων κοινωνικών δικτύων Facebook, Twitter.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button