ΜΠΑΣΚΕΤ

Αμφίβολος για το Παγκόσμιο ο Σλούκας-Μένει στην Αθήνα για θεραπεία

Αγωνία επικρατεί στην Εθνική ομάδα μπάσκετ καθώς ο τραυματισμός του Κώστα Σλούκα στον χθεσινό αγώνα με την Ιταλία μπορεί να του στερήσει την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο της Κίνας.

Αρχικά ο τραυματισμός του δεν φάνηκε σοβαρός αλλά τελικά η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε άλλα. Ο Σλούκας διαγνώστηκε με αιμάτωμα και θλάση στο γαστροκνήμιο,  κάτι που σημαίνει ότι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Κίνα την Τετάρτη (21/08).

Ο 29χρονος διεθνής γκάνρτ άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη (20/08) θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Ανάλογα με τις εξελίξεις, θα αποφασιστεί αν τελικά θα ενισχύσει την «επίσημη αγαπημένη» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Η σχετική ενημέρωση:

«Με αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου διαγνώστηκε ο Κώστας Σλούκας αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Ο Σλούκας άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη θα γίνουν νέες εξετάσεις και επανεκτίμηση της κατάστασης.

Ο παίκτης δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα για την Κίνα από την Τετάρτη, θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με προτεραιότητα πάντα την υγεία του αθλητή».

Ετικέτες

Ελένη Παπαδοπούλου

Ως μαθήτρια έκανε προπονήσεις κάτω από την θύρα 1 στις ακαδημίες Volley του Α.Σ Άρης. Αργότερα, στις κερκίδες της θύρας 1 τραγούδησε, γέλασε, δάκρυσε και φώναξε. Τώρα, μετά τις σπουδές της στην ιστορία κάνει το όνειρο της πραγματικότητα στο Yellow Radio FM 92.8.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close