Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η «μάχη» με τον Βράνιες

Η ΑΕΚ θέλει να απαλλαχθεί από τον Ογκνιεν Βράνιες, αλλά προμηνύεται μια ζόρικη διαδικασία.

Η ΑΕΚ δουλεύει μεθοδικά για να κλείσει μεταγραφές και οι εκτιμήσεις από τους υπεύθυνους του σχεδιασμού είναι πως τα πράγματα βρίσκονται σε καλό δρόμο και είναι θέμα χρόνου να αποδώσουν καρπούς, ίσως ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, πέραν των κινήσεων που πρέπει να υπάρξουν για την ενίσχυση, όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη της προετοιμασίας, τόσο γίνεται πιο επιτακτική η ανάγκη να βρεθεί λύσεις με παίκτες που δεν υπολογίζονται και πρέπει να βρεθεί τρόπος να αποχωρήσουν.

Τέτοια περίπτωση, από εκείνες που βρίσκονται πιο ψηλά στην ιεράρχηση προς επίλυση μάλιστα, είναι και αυτή του Ογκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος έχει λάβει ξεκάθαρο μήνυμα πως τελείωσε η περίοδος ανοχής από την ΑΕΚ, δεν θα είναι στο αεροπλάνο που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία και είναι σημαντικό για την ΑΕΚ να βρει άμεσα λύση. Γιατί ο Βράνιες δείχνει πως είναι έτοιμος για «μάχη» και δεν είναι διαλλακτικός για να βρεθεί λύση στο συμβόλαιο του.

Πολλοί θεωρούν, πως το θέμα Βράνιες θα είναι η πιο δύσκολη υπόθεση από τα διαζύγια που θέλει να βάλει μπροστά η ΑΕΚ. Μολονότι ο Βόσνιος έχει δώσει ουκ ολίγες λαβές με τη συμπεριφορά του, στην ΑΕΚ ξέρουν καλά πως πρόκειται για πολύ δύσκολο χαρακτήρα που θα τραβήξει το σχοινί στα άκρα. Εστω και εάν στην ΑΕΚ είχαν πάντα έναν τρόπο να τον προσεγγίζουν και να βρίσκουν λύσεις, τα πράγματα τώρα μόνο εύκολα δεν είναι.

Η λύση της Κύπρου

Δείχνοντας στίγμα πριν από ημέρες, ο Βράνιες ανέβασε φωτό με προπονητική φόρμα της Αντερλεχτ! Στα χρόνια που (καλό)πληρωνόταν από τους Βέλγους έκανε προπονήσεις και έβγαζε φωτό με φανέλες της ΑΕΚ και τώρα ξαφνικά…αγάπησε την ομάδα των Βρυξελλών. Εγινε ακόμα πιο σαφές πως πρόκειται για περίπτωση που απαιτεί ειδικούς χειρισμούς και θα χρειαστεί πολύ ικανές προσεγγίσεις, ώστε η ΑΕΚ να μην εγκλωβιστεί στην περίπτωση του.

Τι μπορεί να δώσει λύση για την ΑΕΚ; Πως ο Βράνιες διατηρεί ακόμα θαυμαστές, κυρίως στην Κύπρο. Και μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να βγήκε από το παιχνίδι με την απόκτηση του Κρέσπο, αλλά για τον στόπερ της ΑΕΚ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Μια εξ αυτών είναι ο Αρης Λεμεσού, που έχει χρήματα και μπορεί να δώσει στον Βόσνιο αποδοχές παραπλήσιες με το μισό εκατ. ευρώ που έχει λαμβάνειν από την ΑΕΚ για τον επόμενο χρόνο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button