Ποδόσφαιρο

Ίλιτς: «Πολύ καλή συνεργασία με Νιαρχάκο – Έπαιξα αντίπαλος με Γκαρσία και του είπα για Άρη»

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» μίλησε ο Μπράνα Ίλιτς για τον φετινό Άρη, τον νέο team manager της ομάδας αλλά και για τον… αντίπαλό του, Ματέο Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα & Ιάσονα Μίσχο:

Για την νέα του καριέρα:

«Πριν δύο μήνες ήρθα κοντά σε μια ομάδα κοντά στο σπίτι μου. Λέγεται Ιντζία, είναι πρώτη κατηγορία από φέτος και παλεύουμε. Είμαστε κάτω γιατί είναι πρώτη και δύσκολη χρονιά. Ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Αν βλέπει Άρη:

«Όχι όσο παλιά αλλά βλέπω αρκετά»

Για τον Νιαρχάκο, που τον είχε team manager στον ΠΑΣ:

«Είχαμε καλή συνεργασία, μας βοήθησε, όπως και τον πρόεδρο καθώς έφερε παίκτες. Νομίζω μπορεί να βοηθήσει τον Άρη. Είναι πολλά χρόνια στη Super League και ξέρει τη δουλειά του».

«Ήταν πάντα μαζί μας στην προπόνηση. Ό,τι χρειαζόμασταν το λέγαμε σε αυτόν και το μετέφερε στον πρόεδρο, αντί να πηγαίνουμε κατευθείαν εκεί».

Για το γεγονός ότι έχει Ευρωπαϊκή εμπειρία με τον ΠΑΣ:

«Ναι σίγουρα βοηθάει. Βέβαια τότε ήταν πιο δύσκολα, με τον Άρη δεν νομίζω να είναι δύσκολο να βγει Ευρώπη, με τέτοια ομάδα».

Σχολίασε για τον Άρη:

«Μπορεί να πάει καλύτερα από πέρυσι. Δεν χάρηκα που έφυγε ο προπονητής αλλά πιστεύω ξέρουν στην ομάδα. Χρειάζεται ένα τρόπαιο ο Άρης. Είδα κάποιους αγώνες και είναι πραγματικά κρίμα που αποκλείστηκε από την Μόλντε. Ήθελα να κληρωθεί με Τσουκαρίτσκι ή την Παρτιζάν για να πάω, είμαι 20 λεπτά μακριά».

Για το ποια ομάδα θα υποστήριζε:

«Εννοείται τον Άρη. Βέβαια ήμουν στην Παρτιζάν και είναι δύσκολο».

Για το αν έπαιξε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα:

«Παίξαμε και μίλησα με τον Ματέο Γκαρσία. Κερδίζαμε 0-1 και στα τελευταία τρία λεπτά χάσαμε 2-1 με δύο πέναλτι. Είπα στον Ματέο ότι έπαιξα στον Άρη. Ήμασταν μαζί στο «τούνελ». Ο Γκαρσία δεν μιλάει καλά Αγγλικά και δυσκολεύτηκε να μιλήσει».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button