Ποδόσφαιρο

Ίλιτς: “Άμα συνεχίσει έτσι ο Άρης θα τελειώσει από νωρίς το θέμα ανόδου, τον Άρη πρέπει να τον κυνηγάνε στην βαθμολογία”

Ο Μπράνα Ίλιτς, πρώην παίκτης του Άρη, επισκέφτηκε το Νέο Ρύσιο χθες και μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του και φυσικά τους «κιτρινόμαυρους» που βρίσκονται όλο και πιο κοντά στην άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος στο Yellow Radio:

Ήρθα για διακοπές. Έχουμε διακοπή στην Ουγγαρία και ήρθα να δω την ομάδα. Είμαστε καλά εκεί, στη δεύτερη θέση, δέκα πόντους πάνω από την τρίτη, ελπίζω να ανεβούμε. Τρία γκολ και 12 ασίστ μέχρι στιγμής. Είναι πιο εύκολο σε σχέση με το ελληνικό, ένα επίπεδο πιο κάτω, αλλά η ομάδα που είμαι κάνει νέο γήπεδο και θέλει να ανέβει.

Μου λείπει η Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη και ήρθα να δω φίλους. Ο Άρης πρέπει να κερδίσει κι αυτό το ματς με τον ΟΦΗ την Κυριακή, το κάναμε και πέρσι. Μετράνε οι τρεις βαθμοί. Χαίρομαι πολύ που η ομάδα τα πάει καλά και κερδίζει σε κάθε ματς.

Για τον φετινό Άρη:

Έτσι πρέπει για να μην χάσει αυτό τον δρόμο. Νομίζω πως άμα συνεχίσει έτσι θα τελειώσει πιο νωρίς την άνοδο. Να τον κυνηγάνε στη βαθμολογία πρέπει.

Για το τι άλλαξε φέτος:

Νομίζω τα παιδιά κατάλαβαν τι έγινε πέρσι, είναι πιο συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια.Παίζουν μέχρι το τέλος, έτσι τα κερδίζουν. Εχει μεγαλύτερη σοβαρότητα από πέρσι.

Για την επίσκεψή του στο Νέο Ρύσιο:

Είμαι κάθε μέρα με τα παιδιά. Με όλους κρατάω επαφή. Δεν πέρασε πολύς καιρός που ήμουν στην ομάδα. Μπορεί πέρσι να μην πετύχαμε κάτι καλό για την ομάδα, αλλά το κλίμα μεταξύ μας ήταν καλό.

Για την περσινή αποτυχία:

Είναι κάτι που δεν θέλεις στην καριέρα σου. Έμεινε μία πίκρα μέσα μου, αλλά αν ανέβει φέτος θα χαρώ και θα πανηγυρίσω σαν να ήμουν κι εγώ στην ομάδα, νιώθω κομμάτι της.

Για το ματς με τον ΟΦΗ:

Να κερδίσει ο Άρης και θα είμαστε όλοι καλά…

Τι είπε στους πρώην συμπαίκτες του:

Στα παιδιά είπα να συνεχίσουν έτσι, να πάνε ακόμα καλύτερα, γιατί είδα τα παιχνίδια, ότι ο κόσμος έρχεται. Ειδικά στη Δράμα. Κόσμος και παίκτες όλοι μαζί, να πετύχει φέτος η ομάδα.

Ένα μήνυμα στον κόσμο:

Να βοηθήσουν τα παιδιά, να έρχονται συνέχεια στο γήπεδο. Έδειξαν ότι μπορούν άνετα να παίζουν στην Α΄Εθνική…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button