Μπάσκετ

Ήττα στο Κάουνας για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε κακό πρόσωπο στο παγωμένο Κάουνας και ειδικά στην επίθεση, γνωρίζοντας την ήττα από τη Ζάλγκιρις στην κατάμεστη «Zalgirio Arena» με 80-68.

Κατώτερος των περιστάσεων σε επίθεση και άμυνα, προσπάθησε ο Κέντρικ Ναν (26π.), τρομερό ματς από τον Έβανς (24π., 5ασ., 5κλ., 3ριμπ.).

Οι «πράσινοι» ήθελαν πάση θυσία τη νίκη στο Κάουνας προκειμένου κάνουν ένα ακόμα βήμα για την προσέγγιση του πλεονεκτήματος έδρας. Όμως παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και μάλιστα σε μια έδρα που «έβραζε» και δεν θύμιζε ούτε στο ελάχιστο τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην πόλη της Λιθουανίας.

Χωρίς επιθετικές λύσεις πλην του Κέντρικ Ναν ο οποίος έκανε τα… πάντα προκειμένου να αποτρέψει την ήττα των «πρασίνων» ενώ χαμηλό βαθμό πήραν και όσον αφορά την άμυνα. Η Ζάλγκιρις είχε προηγηθεί και με +12 πόντους (72-60) πέντε λεπτά πριν από το τέλος, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να παίξει το τελευταίο του χαρτί χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα μακριά από το ΟΑΚΑ (σ.σ. μετά από αυτή από τη Μακάμπι στο Βελιγράδι) χάνοντας έδαφος όσον αφορά τη διεκδίκηση του πλεονεκτήματος έδρας. Ο Κίναν Έβανς ήταν εκείνος που ηγήθηκε της Ζάλγκιρις για την 10η νίκη της ομάδας του στη διοργάνωση, με το «τριφύλλι» να ρίχνει το ρεκόρ του στο 15-10.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button