Ποδόσφαιρο

Έντονα παράπονα του Χαριστέα στην FIFPro

Ο Άγγελος Χαριστέας κατέθεσε έντονα παράπονα στον επικεφαλή του νομικού τμήματος της FIFPro, Ρόι Φέρμεερ, για την υιοθέτηση ψευδών πληροφοριών από τον Άλεξ Μενέντεθ.

Το ζήτημα των καταγγελιών του Άλεξ Μενέντεθ κατά της ΠΑΕ Άρης και επί του προσωπικού των κ. κ. Θόδωρου Καρυπίδη, Άγγελου Χαριστέα παίρνει διαστάσεις μετά και τις ενέργειες του ποδοσφαιρικού διευθυντή των «κίτρινων». Ήδη κινούνται οι διαδικασίες για την κατάθεση μηνύσεων τόσο από την εταιρία όσο και από τα φυσικά πρόσωπα κι αυτές θα αφορούν τόσο τον ίδιο τον αθλητή όσο και την Παγκόσμια Ένωση Ποδοσφαιριστών. Πέραν τούτου, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Άγγελος Χαριστέας επικοινώνησε με τον επικεφαλής του νομικού τμήματος της FIFPro, Ρόι Φέρμεερ.

Ο Άγγελος Χαριστέας εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για τη στάση της Παγκόσμιας Ένωσης Ποδοσφαιριστών και αρχικά για το γεγονός ότι πριν υιοθετήσει τις καταγγελίες του Ισπανού ποδοσφαιριστή, όφειλε να διασταυρώσει αν αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για την ακρίβεια ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης υποστήριξε ότι:

-Το βίντεο που κοινοποίησε (μέσω της FIFPro) ο Άλεξ Μενέντεθ είναι fake, μονταρίστηκε με εικόνες από διαφορετικές τοποθεσίες καθώς επίσης και ότι η εικόνα των άθλιων αποδυτηρίων που παρουσιάζει ο Ισπανός δεν έχουν καμία σχέση με τα αποδυτήρια του αθλητικού κέντρου της ΠΑΕ Άρης.– Ψευδώς ο παίκτης ισχυρίζεται ότι είναι απλήρωτος από τον Ιούλη του 2019.

– Πράγματι, η ΠΑΕ Άρης αποφάσισε να μη συμμετέχει ο παίκτης στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας αλλά σ’ αυτές της Κ19.

– Εδώ και τρεις μήνες ο ίδιος (σ. σ. Άγγελος Χαριστέας) έχει προσφέρει τη βοήθειά του σε οτιδήποτε έχει χρειαστεί η οικογένεια του Ισπανού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button