Ποδόσφαιρο

«Έδεσε» τον Ταχτσίδη η Κλουζ

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Κλουζ, αφού όπως ανακοίνωσε ο ισχυρός άντρας του συλλόγου, Νελούτο Βάργκα, οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασίας τους.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης θα παραμείνει κάτοικος Ρουμανίας για χάρης της Κλουζ, με την οποία υπέγραψε επέκταση στο συμβόλαιό του για ακόμα 1+1 χρόνια.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Νελούτο Βάργκα, φάνηκε ενθουσιασμένος για τη νέα συμφωνία με τον Έλληνα άσο και με δηλώσεις του στην Fanatik δεν δίστασε να τον κατονομάσει, ως τον καλύτερο μέσο στη Ρουμανία.

«Έκανα την πρώτη μεταγραφή και είναι τρομερή. Έδωσα τα χέρια με τον Ταχτσίδη για την επέκταση του συμβολαίου. Ένα έτος, συν oψιόν για άλλο ένα έτος. Είναι ένας παίκτης που έχει δείξει την ποιότητα του και που θα είναι καθοριστικός. Θα είναι ένας από τους πυλώνες του Νταν Πετρέσκου για να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή την επόμενη σεζόν. Ο Ταχτσίδης λοιπόν θα μείνει, ελπίζουμε, για δύο ακόμη χρόνια στην Κλουζ. Είναι μια μεταγραφή μεγάλης αξίας, την λέω μεταγραφή γιατί οι συζητήσεις ήταν διαφορετικές. Ο Ταχτσίδης είναι μακράν ο καλύτερος μέσος στη Ρουμανία», τόνισε.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μέτρησε 37 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, ενώ κατάφερε να σκοράρει επτά τέρματα και να μοιράσει τέσσερις ασίστ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button