Μπάσκετ

Άρης: Ήττα για τους εφήβους από την ΔΕΚΑ

Η ομάδα μπάσκετ εφήβων του Άρη ηττήθηκε από την ΔΕΚΑ με 73-44, καθώς οι κιτρινόμαυροι απέκτησαν μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τους αντιπάλους τους στο 3ο δεκάλεπτο.

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 34-26, 52-33, 73-44.

Διαιτητές: Δικταπανίδης – Καναλλίδης.

ΔΕΚΑ (Νικολαΐδης – Ντάγιος): Τσαμπαζλής, Τζιμερίκας Β. 5, Γιωτόπουλος 9 (1), Ιωαννίδης 13 (2), Πετρίκης 2, Καπαγερόπουλος, Παλαμίδας, Σαμοντούροφ 26 (3), Καλατζής 11 (2), Καριώτης 6.

ΑΡΗΣ (Μήτσικας – Χατζής): Κωνσταντινίδης Α. 2, Πιάρας, Τσαχτσίρας 3 (1), Βασιλειάδης, Δονάκης 1, Καραγιάννης 7, Κωνσταντινίδης Ν., Χαβαλές 11 (1), Λαμπρόπουλος 10, Ζωΐδης, Νάκος, Γεροκώστας 10.

Φιλομένη-Μαρία Λιάτσα

Είχε από μικρή ηλικία πάθος για κοινωνικοπολιτικά και αθλητικά ζητήματα, ενδιαφέροντα που την οδήγησαν στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και το ΑΠΘ. Το πάθος της για τον αθλητισμό δεν περιορίστηκε στην θέση του θεατή και οπαδού, καθώς την τελευταία δεκαετία αποτελεί αθλήτρια καλαθοσφαίρισης σε διάφορες ομάδες της Θεσσαλονίκης. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες όπως το Polls and Politics και σε γραφεία Τύπου των φεστιβάλ Κινηματογράφου και Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, ενώ τώρα γράφει για το Yellowradio.gr

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button