ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

«Άνω-κάτω τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι ψάχνει για εκείνους που ενημερώνουν τα ΜΜΕ»

Τεταμένο είναι το κλίμα στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι να ψάχνει εκείνους που δίνουν πληροφορίες στα ΜΜΕ και τους ποδοσφαιριστές να κατηγορούν τα μέλη του προπονητικού επιτελείου.

Τον άνθρωπο που δίνει πληροφορίες στα ΜΜΕ της Ισπανίας αναζητούν ο Τσάβι και η διοίκηση της Μπαρτσελόνα.Όπως έγινε γνωστό πριν από το σημαντικό αγώνα της ομάδας με την Νάπολι για τους «16» του Champions League, εντός των αποδυτηρίων των «μπλαουγκράνα» υπάρχει κάποιο άτομο που ενημερώνει με κάθε λεπτομέρεια τον ισπανικό Τύπο, από τις πιθανές αποχωρήσεις, τις ανανεώσεις και το κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα.

Όλο αυτό έχει προκαλέσει την οργή του Καταλανού προπονητή, ο οποίος «μάζεψε όλα τα μέλη του προπονητικού επιτελείου σε ένα δωμάτιο και τους είπε να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα σε ένα τραπέζι. Μάζεψαν τα κινητά τους και άρχισαν να κοιτούν στο WhatsApp για, να δουν αν υπήρχε κάποια επαφή με δημοσιογράφο, κάτι που έγινε φυσικά με την άδεια του κάθε ανθρώπου από το προπονητικό επιτελείο».

Ωστόσο, από την εκπομπή «Chiringuito» προκύπτει πως οι ποδοσφαιριστές έχουν αντιδράσει με την κατάσταση και εκφράζουν την άποψη πως κάποιος από το προπονητικό επιτελείο είναι εκείνος που μεταφέρει τα πάντα στον Τύπο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button