ΔιεθνήΜπάσκετ

Άνταμ Σίλβερ: «Εξετάζουμε την αύξηση των ομάδων στο ΝΒΑ»

Ο Άνταμ Σίλβερ, επίτροπος του ΝΒΑ, σε δηλώσεις του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να καταλάβουμε ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες σχέσεις μας με τα μέσα ενημέρωσης προτού εξετάσουμε την επέκταση. Είμαστε στη διαδικασία ολοκλήρωσης αυτών των συμφωνιών τώρα. Θα είναι μακροπρόθεσμες συμφωνίες. Ελπίζω ότι δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, αλλά θα είναι επιτυχείς όσον αφορά τη δημιουργία περισσότερων χρημάτων για το πρωτάθλημα και τις ομάδες, και μετά θα είμαστε σε ένα θέση για να εξετάσουμε την επέκταση.

Δεν είναι προκαθορισμένο ότι θα επεκταθούμε. Το έχω ξαναπεί, πρέπει να κοιτάξετε την αραίωση, ενδεχομένως, του ταλέντου, αλλά παίζεται τόσο σπουδαίο μπάσκετ σε όλο τον κόσμο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία αμφιβολία ότι, με την πάροδο του χρόνου, αυτό το πρωτάθλημα μπορεί να διατηρήσει άλλες δύο ομάδες Και υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά, οπότε μόλις ολοκληρώσουμε τις συμφωνίες μας στα μέσα ενημέρωσης, θα στρέψουμε την προσοχή μας σε αυτό».

Για το ποιες πόλεις θα μπορούσαν να είναι υποψήφιες: «Υπήρξε κάποια συζήτηση για την επιστροφή στο Σιάτλ, ενδεχομένως. Το Λας Βέγκας, αναμφίβολα, ενδιαφέρεται πολύ για μια ομάδα. Η Πόλη του Μεξικού θέλει κι αυτή να μπει στο πρωτάθλημα. Αλλά υπάρχουν πολλές άλλες πόλεις των ΗΠΑ και του Καναδά, ειλικρινά, που μας προσέγγισαν για να μας πουν ότι ενδιαφέρονται».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button