Ποδόσφαιρο

Wyscout: O καλύτερος παίκτης του Άρη σε κάθε θέση

Το YellowRadio.gr σας παρουσιάζει τον κορυφαίο παίκτη του Άρη σε κάθε θέση, από το «1» μέχρι το «9» σύμφωνα με το Wyscout.

Το Wyscout μεταξύ άλλων έχει την κατηγορία «Index» που είναι ουσιαστικά η συνολική αξία κάθε παίκτη στο φετινό πρωτάθλημα, ανάλογα με τη θέση και το YellowRadio.gr σας παρουσιάζει τους κορυφαίους του Άρη.

Στη θέση «1» δεν υπάρχει ερώτηση, με τον Κουέστα να είναι άλλωστε ο μοναδικός τερματοφύλακας του Άρη που έχει χρησιμοποιηθεί στο πρωτάθλημα.

Στα στόπερ ο Φαμπιάνο είναι ο κορυφαίος του Άρη και από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα, αρκετά μπροστά από Μπράμπετς και Νκουλού οι οποίοι δεν έχουν ιδιαίτερη διαφορά σύμφωνα με τις θέσεις τους.

Κορυφαίος ακραίος αμυντικός του Άρη είναι ο Μόουζες Οντουμπάτζιο, με τους Μαζικού και Εμπακατά να ακολουθούν. Ο Ετέμπο κερδίζει τον τίτλο του καλύτερου αμυντικού χαφ του Άρη χωρίς αυτό να αποτελεί έκπληξη, ενώ ο Μανού Γκαρθία ήταν το δεύτερο καλύτερο δεκάρι του τερματοφύλακα μέχρι να τραυματιστεί.

Στη θέση του εξτρέμ ο Μαντσίνι ήταν το καλύτερο εξτρέμ του Άρη (και no1 στο πρωτάθλημα), με τον επόμενο Χουάν Ιτούρμπε να είναι μόλις ο 27ος καλύτερος στη θέση του στο πρωτάθλημα και κανέναν άλλον παίκτη της ομάδας να μη βρίσκεται στη πρώτη τριαντάδα.

Θα ερωτηθεί κάποιος λογικά, που είναι ο Πάλμα; Ο Πάλμα έχει παίξει κυρίως στην επίθεση και για αυτό λογίζεται ως κεντρικός επιθετικός. Μάλιστα είναι ο καλύτερος του Άρη και ο πέμπτος καλύτερος του πρωταθλήματος, με τον Γκρέι να ακολουθεί στη 12η θέση της λίστας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button