More

    Νταντσένκο: Η ΑΕΚ είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου

    ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

    Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και τη μεταγραφή στην ΑΕΚ μίλησε ο Όλεγκ Νταντσένκο, με τον Ουκρανό αμυντικό να δηλώνει στην ιστοσελίδα «sport.ua» πως η Ένωση είναι ένα σημαντικό βήμα για την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά και μία ευκαιρία για να κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του.

    «Η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να δικαιολογήσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να κληθώ στην Εθνική ομάδα της χώρας. Υπήρχαν κι άλλες επιλογές, αλλά επέλεξα την ΑΕΚ γιατί πρόκειται για ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία και υπέροχους οπαδούς.

    Είναι μια ευκαιρία για εμένα να κερδίσω θέση στην ομάδα και στην Εθνική μου. Αυτός ήταν και ένας επιπλέον λόγος για να επιλέξω ο νέος μου σύλλογος να είναι η ΑΕΚ. Είναι καλό που συναντώ στην ΑΕΚ τους Τσιγκρίνσκι – Σάκχοφ που με βοηθούν. Προσπαθώ να προσαρμόσω το συντομότερο δυνατό και να αρχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Θα προσπαθήσω να κληθώ στην Εθνική Ουκρανίας», ανέφερε ο Νταντσένκο στη συνέντευξή του.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    ΑΠΟΨΗ

    Λαμία – ΑΕΛ: Η «πονηριά» του Κουτσιαύτη, οι «κακοί» σύμβουλοι και το δίκιο του Αλέξη Κούγια

    Ο Χρήστος Υφαντής βάζει κάτω τους κανονισμούς που δικαιώνουν τους ισχυρισμούς Κούγια, θυμίζει τι συνέβη το καλοκαίρι στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ με τις κάρτες υγείας και επισημαίνει την «πονηριά« του διαιτητή Κουτσιαύτη που τον οδήγησε σε γκάφα