Γενικά

Volkswagen: «Ένεση αυτονομίας» για το e-up! στη Φρανκφούρτη

Νέα έκδοση του Volkswagen e-up! στην προσεχή ΙΑΑ τον Σεπτέμβριο, με μεγαλύτερη αυτονομία χάρη στις μεγαλύτερες μπαταρίες.

Ο υπεύθυνος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Volkswagen, Jurgen Stackmann, επιβεβαίωσε στον Τύπο ότι μια καινούργια έκδοση του e-up! θα ντεμπουτάρει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, με μεγαλύτερη αυτονομία χάρη στις μεγαλύτερες μπαταρίες.

Οι 18,7 kWh του υφιστάμενου e-up! λοιπόν, σε πέντε μήνες θα είναι απλώς μια ανάμνηση, ούσες αυτές με τη μικρότερη ενεργειακή πυκνότητα στο γερμανικό γκρουπ. Ο Stackmann, σε συνάντηση με ομολόγους του στον όμιλο, εξήγησε ότι η θερμική έκδοση του up! δεν έχει μέλλον μακροπρόθεσμα: Τα αυστηρότερα περιβαλλοντικά πρότυπα θα οδηγήσουν στην αύξηση της τιμολόγησης στα μικρά αυτά αυτοκίνητα, των οποίων η τιμή είναι το κύριο επιχείρημα.

Image result for Volkswagen e-up

Το e-up !, η ηλεκτρική έκδοση του up!, είναι η μόνη που έχει μέλλον, με τον Jurgen Stackmann να το προσδιορίζει στα τρία έως τέσσερα χρόνια και πάντα υπό το πρίσμα της σημαντικής αύξησης στην αυτονομία του.

Να σημειώσουμε ότι η ΙΑΑ θα είναι ένα Σαλόνι Αυτοκινήτου όπου το «lithium» θα είναι η κυρίαρχη λέξη για τη Volkswagen, η οποία θα λανσάρει επίσης την τελική έκδοση του ηλεκτρικού κόμπακτ μοντέλου I.D.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button