Ποδόσφαιρο

UEFA: Παραδόθηκε το πλάνο… σωτηρίας του ελληνικού ποδοσφαίρου στην κυβέρνηση

Παραδόθηκε στην ελληνική κυβέρνηση η περίφημη «ολιστική μελέτη» για το ποδόσφαιρο και προσεχώς θα τεθεί υπόψη του Πρωθυπουργού.

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Τετάρτη (21/10) ο επικεφαλής του τμήματος ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς και σήμερα (Πέμπτη) το πρωί είχε διαδοχικές συναντήσεις, αρχικά στην ΕΠΟ με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο και ακολούθως με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ενδιάμεσα, ο αξιωματούχος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας παρέδωσε στο Μέγαρο Μαξίμου την περίφημη «ολιστική μελέτη» για το ελληνικό ποδόσφαιρο, η οποία θα τεθεί το προσεχές διάστημα υπόψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε συμφωνήσει για την εκπόνησή της στη συνάντηση που είχε κάνει πέρσι με τον πρόεδρο της UEFA.

loading...

Η εν λόγω μελέτη είναι πολυσέλιδη και καταγράφει μια σειρά από ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και χρήζουν επίλυσης ή βελτίωσης. Καταγράφονται παράλληλα και συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση των ζητημάτων αυτών.

Διακαής πόθος του Λευτέρη Αυγενάκη και όσων αναζητούν (αλλά δεν βρίσκουν) ερείσματα στην ΕΠΟ προκειμένου να την ελέγξουν, ήταν να περιλαμβάνει η «ολιστική μελέτη» και κάτι που να αφορά αλλαγές στο εκλογικό σύστημα της ομοσπονδίας, ωστόσο οι πρώτες διαρροές αναφέρουν πως θέματα αρχαιρεσιών δεν θίγονται στο πολυσέλιδο εγχειρίδιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button