ΕρασιτέχνηςΜπάσκετΠοδόσφαιρο

To Yellow Radio συνεχίζει στα δύσκολα!

Το Yellow Radio εκφράζει την ελπίδα να είστε όλοι καλά, εσείς και οι δικοί σας άνθρωποι, οι οικογένειες σας. Όλοι εσείς οι χιλιάδες ακροατές που αγάπησαν, στήριξαν, γιγάντωσαν το μοναδικό ραδιόφωνο στον πλανήτη γη που εκπέμπει Άρη!

Το ραδιόφωνο τις επόμενες μέρες θα συνεχίσει την μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει ζωντανό ώστε να επιστρέψει στην… κανονικότητα, μέσα σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον. Το έχουμε καταγράψει άλλωστε… Γεννημένο στα δύσκολα, φτιαγμένο για τα δύσκολα…

Μέχρι τις 18 Μαΐου θα κινηθούμε με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, κάνοντας παράλληλα όλες τις ενέργειες για να επιστρέψουμε στους ρυθμούς που γνωρίζαμε τα προηγούμενα χρόνια, όσο αυτό μπορεί να είναι εφικτό.

Από αύριο Δευτέρα 4 Μαΐου, θα υπάρχει η δυνατότητα-παράλληλα με την ευχέρεια για εκπομπές από το σπίτι- για να γίνονται εκπομπές και από το στούντιο, φυσικά τηρώντας ευλαβικά και αυστηρά τους κανόνες της υγιεινής.

Είναι εξαιρετικά δύσκολες οι συνθήκες από κάθε άποψη, και σκληρές. Το Yellow το οποίο βασίζεται αποκλειστικά στην αγάπη και την προσφορά των δικών του ανθρώπων, όλων μας, θα κάνει μια ακόμη προσπάθεια για να μείνει ζωντανό.

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα όλα αυτά θα ανήκουν στο παρελθόν και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε αυτό που αγαπήσαμε και αγαπάμε…

Καθημερινά θα ενημερώνεστε από το σάιτ του σταθμού (yellowradio.gr) για το πρόγραμμα, προσδοκώντας την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και σε γενικά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button