Γενικά

To Jeep Avenger ανακηρύχθηκε «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023» (video)

Το Jeep Avenger απέσπασε τον ευρωπαϊκό τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2023. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα 60 χρόνια του θεσμού είναι η πρώτη φορά που ο τίτλος καταλήγει σε μοντέλο της Jeep.

Jeep Avenger

Το Jeep Avenger ήταν ο μεγάλος νικητής στην τελική ψηφοφορία για την ανάδειξη του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2023», με τους 57 εκλέκτορες δημοσιογράφους από 23 ευρωπαϊκές χώρες να απονέμουν τον τίτλο για πρώτη στην ιστορία του θεσμού σε μοντέλο της αμερικάνικης εταιρείας.

Jeep Avenger

Όσον αφορά την ψηφοφορία, το Jeep Avenger συγκέντρωσε συνολικά 328 ψήφους και επικράτησε άνετα του Volkswagen ID.Buzz, που με 241 ψήφους κατετάγη δεύτερο. Το άτυπο βάθρο συμπλήρωσε με 211 ψήφους το Nissan Aryia, ενώ η τέταρτη θέση πήγε στο Kia Niro με 200 ψήφους.

Ακολούθησε στην πέμπτη θέση το Renault Austral με 163 ψήφους, με την τελική επτάδα να συμπληρώνεται από τα Peugeot 408 (149 ψήφοι) και Subaru Volttera/Toyota bZ4X (133 ψήφοι).

Jeep Avenger

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ανακοίνωση του νικητή έγινε στην Έκθεση Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, αντί της Έκθεσης της Γενεύης που γινόταν παραδοσιακά τα τελευταία έντεκα χρόνια.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία δεν πραγματοποιήθηκε ούτε φέτος και όπως δείχνουν τα πράγματα οδηγείται σε οριστική κατάργηση.

Jeep Avenger

ΠΗΓΗ; www.drive.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button