Μπάσκετ

To μπάσκετ έσωσε τον Λιτλ και εκείνος έσωσε την οικογένεια του!

Σε μια δύσκολη γειτονιά μεγάλωσε ο Μάριο Λιτλ που είχε το μπάσκετ να τον οδηγεί στην ζωή του.

Έναν παίκτη με μια ιδιαίτερη ιστορία αναμένεται να εντάξει στο ρόστερ του ο Άρης. Η αναφορά γίνεται φυσικά για τον Μάριο Λιτλ, για τον οποίο το μπάσκετ αποτέλεσε τόσο το μέσο του για να ξεφύγει από “κακές συνήθειες” όσο και για να εξασφαλίσει την ηρεμία της οικογένειας του.

Ο λόγος γίνεται για το Roseland, της γειτονιά που μεγάλωσε ο Λιτλ. Όπως αναφέρει ο θείος του σε παλαιότερη συνέντευξη του: “Θέλω να πω ότι ο Μάριο δεν είχε ελπίδα να τα καταφέρει χωρίς το μπάσκετ και το Κάνσαν (σ.σ. όπου έπαιζε όταν έγινε η συγκεκριμένη δήλωση). Οι συμμαθητές του Μάριο έχουν βιώσει άσχημα πράγματα. Υπάρχουν συμμορίες, εκτελεστές, θα είχε μπλεχτεί με αυτά. Έχουν σκοτώσει φίλους του, τους έχουν χτυπήσει μέχρι θανάτου. Κάποιοι άλλοι έχουν βρεθεί στην φυλακή”.

Ο Μάριο βέβαια δεν έπαιξε απλά μπάσκετ σε Κολέγιο. Έγινε ο τοπικός ήρωας στην γειτονιά του. Πλέον δεν ήταν μόνο ο ίδιος που δεν κινδύνευε. Όπως ανέφερε στην ίδια συνέντευξη ο θείος του: “Δεν με ενοχλεί κανείς. Είναι επειδή είμαι θείος του Μάριο. Ο Μάριο είναι ήρωας εδώ.”

Όπως σημειώνεται στο μάλιστα ότι κάποιος είναι μέλος της οικογένειας του Μάριο μπορεί να τον γλιτώσει από… σφαίρες στο Roseland.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio 92,8'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button