Ποδόσφαιρο

To δίκαιο έγινε πράξη!Συμφώνησαν και προχωρούν για κόσμο στα play offs και τα play out!

Παρόλο τις αντιστάσεις που προέκυψαν από την πλευρά του ΠΑΟΚ, η SuperLeague αποφάσισε να εισηγηθεί την παρουσία κόσμου στα γήπεδα με επιστολή στην Πολιτεία!

Συμφωνήθηκε από τις ομάδες να συνταχθεί και να σταλεί μία επιστολή που να ζητάει κόσμο στα play offs και τα play out σε ποσοστό 20% αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με γήπεδα όπως το ΟΑΚΑ θα είναι 8.000 ο αριθμός.

Επιπροσθέτως συμφωνήθηκε όσα ματς έχουν γίνει ήδη κεκλεισμένων των Θυρών να έχουν ίδια αντιμετώπιση και για τον 2ο γύρο.

Σε συνέχεια προηγούμενης ομόφωνης απόφασής του, το Δ.Σ. της Super League επιβεβαίωσε ομόφωνα (με τη θετική ψήφο και των 14 ΠΑΕ – μελών του) τη βούλησή του περί διεξαγωγής των λοιπών αγώνων  των ομάδων της Super League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2019-20) με την παρουσία φιλάθλων.

Εισήγησή μας είναι να επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων μέχρι του 20% της συνολικής χωρητικότητας του οικείου γηπέδου, αλλά μέχρι ανωτάτου ορίου 8.000 φιλάθλων.

Περαιτέρω απόφασή μας είναι όπως οι αγώνες του β΄ γύρου των playoffs γίνουν χωρίς παρουσία φιλάθλων εφόσον οι αντίστοιχοι αγώνες του α΄ γύρου των playoffs αντιστοίχως έγιναν χωρίς την παρουσία φιλάθλων, πλην αν και οι δυο διαγωνιζόμενες ομάδες συμφωνήσουν εγγράφως για το αντίθετο.

Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι ο αναβληθείς αγώνας ΞΑΝΘΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24/6/2020 και ώρα 20:00.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button