Απόψεις

«Tο κυνήγι του χαμένου θησαυρού»

Σιγή ιχθύος από την πλευρά του ΑΡΗ και των θεσμών για το θέμα «ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗ»

Πριν τρία χρόνια από το μυαλό όλων των Αρειανών, περνούσε η σκέψη «ευκολάκι» η έλευση του επενδυτή, αφού μιλούσαμε πλέον, για έναν ΑΡΗ ΚΑΘΑΡΟ της Γ’ εθνικής, με την παλιά αμαρτωλή ΠΑΕ, να βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Προφανώς ο Καρυπίδης και οι συνεργάτες του, κρίνουν ότι την στιγμή αυτή ο ΑΡΗΣ δεν έχει καμία απολύτως ανάγκη από μια τέτοια περίπτωση, δηλαδή την εύρεση και έλευση πρώτα χρηματοδότη, και ύστερα επενδυτή, η σειρά που τα αναφέρω είναι η κανονική.

Μια ανάλογη κίνηση με μάλλον πετυχημένο αποτέλεσμα, είχαν οι άνθρωποι του Εργοτέλη.

Και βέβαια η πιο χαρακτηριστική απορία της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, είναι: πως ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, καθαρός με τέτοια δυναμική δεν μπορεί να προσελκύσει έναν μεγάλο επενδυτή, έτσι ώστε να βρίσκεται μόνιμα στην ελίτ τού πρώτου σε τάξη πρωταθλήματος.

Ίσως τελικά στη σκέψη  ότι η ομάδα ετοιμάστηκε με τον καλύτερο τρόπο κατά τα φαινόμενα για το νέο πρωτάθλημα, σταματά να στριφογυρίζει στο μυαλό μας, το πιο βασικό, δηλαδή η εύρεση και έλευση επενδυτή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο «άγιος Βασίλης» δεν πρόκειται να έρθει ποτέ από την καμινάδα εάν δεν του αφήσουμε ένα γράμμα, για το τι ακριβώς θέλουμε.

Όσο ελκυστικός και να είναι ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, όσο καθαρός και βέβαια με όποια δυναμική και να έχει.

Είμαι σίγουρος ότι έχει υπάρξει ενδιαφέρον και συνεχίζει να υπάρχει για τέτοιου είδους επένδυση, μία  τέτοια προοπτική επαγγελματικής δραστηριότητας από κάποιον «πανούργο» επιχειρηματία, αρκεί όμως να πιαστεί από τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι αφού την περιβόητη επιτροπή πρωτοβουλίας, να του παρουσιάσουν το προϊόν με τον καλύτερο τρόπο και δείχνοντας τα οφέλη που θα του αποφέρει αυτή η ενασχόληση του με τον ΑΡΗ.

Μία επιτροπή 5-6 ανθρώπων, οι οποίοι θα έχουν εμπειρία και από ΑΡΗ, αλλά και βέβαια τον «αέρα» τέτοιων διαπραγματεύσεων και όχι απαραίτητα Αρειανοί κάποιοι από αυτούς.

Ειδικά στο θέμα παρουσίασης θα πρέπει να υπάρχει πλάνο στο οποίο θα έχει γίνει άριστη δουλειά, από μετακινήσεις οπαδών, από πωλήσεις διαρκείας, παρουσία κόσμου στο γήπεδο και βέβαια η έλευση χορηγών.

Άρα θα έπρεπε ήδη να είχε συσταθεί μια τέτοια επιτροπή από εχθές, και ήδη να συζητούσαν με ανθρώπους για το θέμα «επενδύω στον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» αναλύοντας όπως έγραψα πιο πάνω, τα οφέλη μιας τέτοιας επιχειρηματικής επένδυσης με τα οφέλη της.

Είναι ολοφάνερη η αδυναμία και πιθανολογώ εσκεμμένα, η παθητική στάση του ΑΡΗ για το θέμα αυτό, με πρώτο αδιάφορο την μάνα του συλλόγου μας, τον Α,Σ ο οποίος θεσμικά θα μπορούσε να αρχίσει το θέμα αυτό με μια γενική συνέλευση (άραγε πόσο καιρό έχει να γίνει?) έτσι ώστε να ξεκινήσει την διαδικασία αυτή, καλώντας γνωστούς και γνώστες του αντικειμένου για την σύσταση της ειδικής επιτροπής πρωτοβουλίας εύρεσης επενδυτή κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Παρουσιαστήκαμε παραγοντικά και οικονομικά, ανέτοιμοι ήδη δύο φορές, λόγω μη αδειοδότησης για σούπερ ΛΙΓΚΑ, στην περίπτωση Κασσιόπη και πρόσφατα στην περίπτωση ατρόμητου, αφού εάν είχαμε την άδεια, τότε θα ελπίζαμε σε αλλαγή της κατηγορίας έστω στα χαρτιά.

Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά, και να πει ότι του χρόνου τέτοια εποχή, δεν θα έχουμε πρόβλημα με την αδειοδότηση, κάτι το οποίο για μια νέα καθαρή ΠΑΕ θεωρείται αυτονόητο.

Εδώ λοιπόν θα πρέπει ταυτόχρονα με την πορεία που θα κάνει φέτος η ποδοσφαιρική ομάδα, να υπάρχει η συγκεκριμένη επιτροπή στελεχωμένη από τους καλύτερους, για το ψάξιμο του «Αγ. Βασίλη» με τα δώρα.

Είναι επιτακτική ανάγκη να πάει ο ΑΡΗΣ στην σούπερ Λίγκα με ισχυρό επενδυτή, γιατί εκεί τα τσακάλια παραμονεύουν, κάνουν το απόλυτο κουμάντο, αφοδεύουν σε όλο το δάσος αφού το θεωρούν δικό τους, και πλέον έχουν αλλάξει επίπεδο αφού πλέον χρηματοδοτούν μέσω χορηγιών την λίγκα (βλ. χορηγία Ιβάν)

Αυτά όλα ο ΆΡΗΣ μπορεί να τα αντιμετωπίσει μόνο με έναν ισχυρό οικονομικά επιχειρηματία, αλλιώς θα γίνουμε έρμαιο στα χέρια τους.

Άμεση σύσταση επιτροπής πρωτοβουλίας για έναν και μοναδικό σκοπό… ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΗ ΙΣΧΥΡΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ

Υπάρχει μια απάθεια για το θέμα αυτό, πρωτοφανής που δεν έχει προηγούμενο, ειδικά όταν μιλάμε για ομάδες οι οποίες θα πρέπει να έχουν ισχυρό Επενδυτή, για να μην αφήνει να πέσει τίποτα κάτω, όπως κάνουν πλέον οι πρώτοι 4-5 ομάδες της σούπερ λίγκα τώρα.

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟΝ  ΣΥΛΛΟΓΟ, ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΟ.

ΤΟ ΚΥNHΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜEΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟY.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button