Ποδόσφαιρο

Super League: Μόνο αυτοί στις εξέδρες: Πόσοι δημοσιογράφοι, πόσοι φωτογράφοι και πόσοι ΤV crew

Δείτε πώς θα καλυφθούν οι αγώνες της Super League 1 σύμφωνα με το σχέδιο πρωτοκόλλου αγώνων.

Το ματς… αρχίζει λίαν συντόμως. Καλώς εχόντων των πραγμάτων σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Όπως είναι ήδη γνωστό, οι αγώνες της Super League 1 θα διεξάγονται χωρίς κόσμο. Βέβαια κάποιοι θα είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να βρίσκονται στο γήπεδο. Διότι ματς χωρίς ποδοσφαιριστές, διαιτητές και γενικότερα τους αξιωματούχους του αγώνα δεν γίνεται. Δεν γίνεται όμως και χωρίς δημοσιογράφους. Διότι το ματς πρέπει να καλυφθεί δημοσιογραφικά. Δεν γίνεται και χωρίς φωτογράφους φυσικά.

Δεν γίνεται χωρίς όλους αυτούς αλλά και χωρίς το κανάλι που θα μεταδώσει τα ματς. Τα κανάλια σε αυτές τις περιπτώσεις έχουν ανάγκη την πιο πολυάριθμη αποστολή για την κάλυψη του ματς. Το προσωπικό λοιπόν του εκάστοτε τηλεοπτικού πάροχου που θα πρέπει κατά τη διάρκεια του αγώνα να είναι στο γήπεδο και στους γύρω χώρους θα ανέρχεται σε 60 άτομα.

Όσον αφορά τους φωτογράφους αυτοί θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και θα είναι μέχρι 15, ενώ οι δημοσιογράφοι που θα βρίσκονται στα δημοσιογραφικά θεωρεία δεν μπορεί να ξεπερνούν τους 30.

Στα δημοσιογραφικά θεωρεία προφανώς θα βρίσκονται και οι έξι εκπρόσωποι της στατιστικής υπηρεσίας, απαραίτητοι και αυτοί για την τηλεοπτική κάλυψη.

Αυτά αναφέρονται στο σχέδιο πρωτοκόλλου αγώνων που έχει στείλει η Super League 1 στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προς έγκριση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com