Ποδόσφαιρο

Super 3: «Ψυχή και φωνή για να το γυρίσει η ομάδα»

Στην διάθεση του τα εισιτήρια για την Αστάνα έχει ο Super 3 που έστειλε το μήνυμα του.

Αναλυτικά:

Ο SUPER3 ανακοινώνει ότι έχει στη διάθεση του τα εισιτήρια του ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης (29/7, 21:30) με την Αστάνα. Η διάθεση τους θα γίνεται από τα γραφεία του συνδέσμου (Δευτέρα με Τετάρτη, 18:30 – 22:00) αλλά και από νωρίς, την ημέρα του αγώνα σύμφωνα με τα ισχύονται μέτρα. Η τιμή είναι στα 15€. Λόγω περιορισμένου αριθμού, προτεραιότητα θα έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του συνδέσμου.

Η θέση μας σχετικά με τα τεκταινόμενα τόσο στην κοινωνία όσο και στα γήπεδα ειπώθηκε αναλυτικά και ξεκάθαρα με την προηγούμενη ανακοίνωση. Δε χρειάζεται να κουράζουμε επαναλαμβάνοντας τα ίδια.

Μετά από πολύ καιρό, σχεδόν μια αιωνιότητα στα μάτια μας, στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε. Στους γύρω δρόμους, στα πάρκα μας, στα φαγάδικα και στις καντίνες. Και μετά μέσα στο σπίτι μας, στα ίδια καρεκλάκια, στα ίδια σκαλιά και τσιμέντα.

Εκεί θα είμαστε όλοι αδέλφια!!! Οι αξίες και οι δεσμοί που μας ενώνουν στο Σωματείο είναι πολύ πιο δυνατά από “τυράκια” που προσπαθούν να μας ταΐσουν για να σπείρουν τη διχόνοια.

Με μυαλό και ψυχραιμία…

Πίστη, ψυχή και φωνή να βοηθήσουμε την ομάδα να το γυρίσει.

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER3

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button