Γενικά

Super 3 για Κουκ: «Δε φεύγεις ποτέ από το μυαλό μας, ιδιαίτερα φορτισμένες μέρες»

Με ένα συγκινητικό κείμενο και μία φωτογραφία, ο Super 3 δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον Κουκ που σήμερα θα γινόταν 55 χρονών.

Διαβάστε τι έγραψε ο σύνδεσμος φίλων Άρη:

«Οι μέρες αυτές είναι ιδιαίτερα φορτισμένες για όλους μας αφού την Παρασκευή ήταν η ονομαστική εορτή του οπαδικού μας πατέρα ενώ σήμερα ο αδελφός μας, ο Νίκος ο Κουκ, θα γιόρταζε τα 55α γενέθλιά του και το καλύτερο δώρο για αυτόν, ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του, θα ήταν τα νικηφόρα για τον ΑΡΗ μας αποτελέσματα σε Περιστέρι και Παλέ, για ποδόσφαιρο και μπάσκετ αντίστοιχα.

Μέρες σαν κι αυτή, με τσίτα τις μουσικάρες κι άφθονο αλκοόλ, μας υπενθύμιζε την αστείρευτη αγάπη του για το σύλλογο και ξεδίπλωνε το οπαδικό του ήθος, το οποίο αποτελεί φάρο ανιδιοτελούς πίστης κι αφοσίωσης που συνεχίζει να φωτίζει τις νεότερες γενιές και να πλάθει συνειδήσεις αλληλοσεβασμού και συντροφικότητας.

Εμείς σαν SUPER 3 απαιτούμε από όλους όσους εκπροσωπούν την μεγαλύτερη ομάδα της χώρας που αντιστέκεται από το 1914, να δουν τους αντιπάλους μέσα από τα μάτια του γέρου και όλου του αντάρτη λαού της και να μην ξεχάσουν σήμερα και ποτέ την ειδική αποστολή τους: αγώνας ως τη νίκη, για πάντα!

Cook’s not Dead – We are …the League!

MΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Γέρο μου δεν φεύγεις στιγμή από το μυαλό μας θα σε μνημονεύουμε και δεν θα σε ξεχάσουμε λεπτό».

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button