Ποδόσφαιρο

Super 3: “Από εσάς που φέρατε τον Λάσκαρη, την Δευτέρα θέλουμε απαντήσεις για όλα και δεν θα φύγει κανείς μέχρι να τις πάρουμε”

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος του Άρη Super 3 φιλοξενήθηκε στο yellow radio σε μία έκτακτη εκπομπή για να μιλήσει για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Για τον ποδοσφαιρικό Άρη είπε:

Η ομάδα είχε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στην Βέροια, αποτέλεσμα το οποίο περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς για μία ακόμα φορά η ομάδα δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε να είναι. Υπάρχει και ένα γενικότερο κυνηγητό τον τελευταίο καιρό είτε με κάποιους ανθρώπους οι οποίοι παλιά ήταν στην ομάδα, βγαίνουν και λένε διάφορες εξυπνάδες, είτε με διαιτητές που βρίσκονται στα ίδια μοτίβα, είτε με εσωτερικά θέματα της ομάδας που τον τελευταίο καιρό διαβάσαμε για κάποιες προστριβές.

Για το αγωνιστικό:

Θεωρούμε ότι τον τελευταίο καιρό δεν είναι αυτό το οποίο πρέπει να είναι. Η ομάδα δείχνει να χωλαίνει μερικές φορές και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα να υπάρχει ένα αποτέλεσμα με την Άρτα το οποίο όλους τους εκνεύρισε καθώς και αυτή η εμφάνιση είναι στα πλαίσια που δείχνει ότι η ομάδα δεν είναι τόσο καλή.

Για τις νέες προσθήκες στην ομάδα: 

Από εδώ και στο εξής εφόσον έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου θεωρούμε πως το σωματείο είναι στην τελική ευθεία ούτος ώστε να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει και να επιστρέψει στην θέση την οποία πρέπει να επιστρέψει.

Για το σωματείο: 

Οι παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στην ομάδα, ο προπονητής και όποιοι άλλοι βρίσκονται κοντά στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας πρέπει να βάλουνε το κεφάλι τους κάτω και να σκεφτούν το πως θα εδραιωθεί η εικόνα της ομάδας η οποία ξαναλέμε δεν είναι καλή τον τελευταίο καιρό. Αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει μέσα στην ομάδα να υπάρχουν και κάποιες ισορροπίες. Ο καθένας να είναι στο πόστο του και στο μετερίζι το δικό του με μόνο σκοπό και στόχο να βοηθάει την ομάδα.

Και αν υπάρχουν τίποτα προβλήματα να κρατιούνται εσωτερικά της ομάδας. Να μην έχουμε κάποιο ξεκατίνιασμα το οποίο σε καμία των περιπτώσεων δεν βοηθάει το σωματείο. Εσείς οι οποίοι βρίσκεστε μέσα στην ομάδα βρίσκεστε για κάποιο λόγο συγκεκριμένο για να φέρετε φέτος εις πέρας μία αποστολή. Η οποία αποστολή τα τελευταία 4 χρόνια αποτυγχάνει συνεχώς.

Για τον χθεσινό αγώνα του Άρη με την Βέροια:

Παίκτες του Άρη, προπονητή του Άρη, και όλοι όσοι βρίσκεστε μέσα στην ομάδα, πρόεδροι, τεχνικοί διευθυντές θα πρέπει να καταλάβετε ότι η ομάδα πρέπει να θωρακιστεί σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπορεί ο Άρης να δέχεται χθες πέντε κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη και μάλιστα η κόκκινη να υποδεικνύεται από τον 4ο. Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στη ζωή μας 4ο να υποδεικνύει παράβαση.

Το αν η απόφαση ήταν σωστή ή όχι το βλέπει ο κόσμος που παρακολουθεί ποδόσφαιρό, οι διαιτητές, οι επόπτες και αναλόγως πράττουνε. Τώρα 4ος να υποδείξει κόκκινη σε ένα κλασικό παιχνίδι Β’ εθνικής πρέπει όλους να μας βάλει σε σκέψης και να προβληματιστούμε γιατί συμβαίνουν αυτά τα πράγματα.

Για τις κινήσεις που γίνονται μέσα στον σύλλογο:

Ευελπιστούμε για τις όποιες κινήσεις γίνονται να βοηθήσουν την ομάδα και να μη δημιουργήσουν μελλοντικά το παραμικρό πρόβλημα. Διότι όλα τα τελευταία χρόνια οι προσφυγές οι οποίες έχουν γίνει στον Άρη ή τα ζητήματα που έχει ο Άρης με παίκτες έχουν φτάσει στα όρια της κωμωδίας.

Οπότε όταν καλό με την ομάδα επιστρέψει να κοιτάξουμε και λίγο τις ακαδημίες του Άρη και επιτέλους ο σύλλογος να έχει κάποιο όφελος. Αυτά είναι πολύ μεταγενέστερα και αρκετά μακρινά. Μέχρι τότε που πρέπει να διαφέρει άπαντες την ομάδα το πως θα καταφέρει η ομάδα αγωνιστικά να επιστρέψει.

Για την αδειοδότηση:

Είναι κομμάτι το οποίο όλοι στον Άρη πρέπει να το κοιτάξουνε πάρα πολύ καλά, εφόσον ο σύλλογος είναι έτσι όπως πρέπει να είναι και δεν δέχεται εσωτερικό πόλεμο θεωρούμε πως είναι ήδη κάποιοι γνωρίζουν και κάποιοι τρέχουνε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο σαν εμπόδια για να επιστρέψει η ομάδα στην επόμενη κατηγόρια.

Για τις δηλώσεις του Ζουράρι:

Άνθρωποι οι οποίοι είναι κατευθυνόμενοι. Είναι απλά τα πράγματα. Αυτός ότι είναι ένας βλάκας και μισός το ξέραμε εδώ και πολύ καιρό δεν χρειαζόταν να κάνει αυτή τη γκέλα που έκανε για να το ξανασχολιάσουμε και να τον ξαναφέρουμε στην επικαιρότητα. Θα

πρέπει να σας προβληματίζει το χρονικό σημείο το οποίο βγήκε και είπε αυτά που είπε. Θα πρέπει να σκεφτείτε από που ορμώμενος τα είπε όλα αυτά. Όπως αντέδρασε ο σύλλογος με το συγκεκριμένο σίχαμα έτσι πρέπει να αντιδράμε από εδώ και πέρα ότι κάνει κακό στον Άρη.

Για τον κόσμο του Άρη:

Αν ο κόσμος του Άρη σταματήσει να πέφτει σε μπανανόφλουδες και προσπαθεί μόνο να έχει το μυαλό του και τον στόχο του στο πως θα βοηθήσει την ομάδα τότε να ξέρετε γλυτώνουμε πάρα πολλά προβλήματα στο μέλλον και πάρα πολλά ζητήματα τα οποία θα μας ξαναβάλουν σε θέματα διχόνοιας και φαγωμάρας.

Για τον μπασκετικό Άρη:

Όπως βλέπετε και όπως έχετε καταλάβει τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο και αυτό διότι ο μεγιστάνας ο οποίος θα έκανε 1 δις. επενδύσεις στην Ελλάδα προφανώς το ξανασκέφτηκε και θα πρέπει τώρα εμείς οι μαλάκες να αρχίσουμε να τρέχουμε επειδή κάποια ηλίθιοι που ήσασταν στον Άρη όλα αυτά εδώ τα χρόνια δεν μπορέσατε να κατανοήσετε να καταλάβετε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήρθε εδώ πέρα έκανε ότι έκανε και σήμερα θα πρέπει ο σύνδεσμος για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους να βγάλει μία κέντα, να βρει μια λύση.

Το άσχημο της υπόθεσης όλης είναι ότι υπάρχουνε άνθρωποι στην ομάδα οι οποίοι παίζουν σε διπλό ταμπλό και το γεγονός ότι παίζουνε σε διπλό ταμπλό έχει να κάνει απ’ ότι καταλαβαίνουμε εμείς, δείχνει αυτή η κατάσταση ότι θέλουν να εμπλακούνε με τον οποιανδήποτε τρόπο. Αυτοί που σκέφτεστε την περίπτωση του δεύτερου ΑΦΜ, ξεχάστε το αμέσως δεν πρόκειται να το αφήσουμε να περάσει, βγάλτε το από το μυαλό σας άμεσα. Υπάρχει παιχνίδι εξουσίας στον μπασκετικό Άρη και αυτό δεν είναι τωρινό φαινόμενο.

Και παιχνίδι εξουσίας το οποίο οδηγεί την ομάδα αυτή τη στιγμή με μαθηματική ακρίβεια στη Β’ Εθνική, ούτε καν στην Α2. Αυτό φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να το επιτρέψουμε. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι μπορεί να γίνει τέτοια γκέλα. Διότι εμείς δεν φέραμε κανέναν Λάσκαρη στον Άρη.

Για την συνέλευση της Δευτέρας:

Λαέ του Άρη, σοβαρά και χωρίς ίχνος ειρωνείας ούτε το παραμικρό, έχετε υποχρέωση τη Δευτέρα να είστε όλοι στη συνέλευση. Εάν σας ενδιαφέρει ο μπασκετικός Άρης, το αύριο του μπασκετικού Άρη  τη Δευτέρα στην συνέλευση πρέπει να είστε εκεί. Μη βγει μετά κάνεις να πει δεν ήξερα, δεν με ρωτήσανε.

Βλέπετε ότι εκ του αποτελέσματος ότι το να είμαστε γραμμένοι στον ερασιτέχνη το να έχουμε άποψη τον σύλλογο μπορεί να τον βοηθήσει. Αυτοί που φέρατε τον συγκεκριμένο άνθρωπο στο μπάσκετ, εσείς θα έρθετε την Δευτέρα στη συνέλευση και θα μας πείτε για πιο λόγο η ομάδα έφτασε εδώ που έφτασε και δεν θα φύγετε μέχρι να δώσετε απαντήσεις.

Για τα εγκαίνια:

Θα θέλαμε να αναφέρουμε αύριο μετά τις 19:00 υπάρχουν και τα εγκαίνια του καινούριου μας συνδέσμου. Θα πραγματοποιηθεί και η κοπή πίτας και όλος ο κόσμος του Άρη είναι καλεσμένος. Έχουν προσκληθεί και διάφορα τμήματα του Άρη και αθλητές.

Ετικέτες

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button
Close
Close