Ποδόσφαιρο

Serie A: Την τελευταία διετία οι μεγάλοι της Ιταλίας έχουν χάσει 1,3 δις ευρώ !

Οι σύλλογοι της Ιταλίας την τελευταία διετία έχουν υποστεί μυθικές απώλειες χρημάτων και τεράστιες οικονομικές ζημιές. Πρόκειται για μια διετία, κατά την οποία τα έσοδα των ομάδων της Serie A έχουν πέσει σημαντικά, με την πανδημία του κορωνοϊού να παίζει σημαντικό λόγο αλλά να μην είναι και ο μοναδικός.

Η ιστοσελίδα «Calcio e finanza» εστιάζει στους τέσσερις «μεγάλους» της Ιταλίας, Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν και Ρόμα, και αναφέρει πως έχουν χάσει συνολικά 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ την τελευταία διετία! Μιλάμε για τεράστιο ποσό που δύσκολα αναπληρώνεται.

Η Ρόμα ήταν αυτή που είχε απώλειες ρεκόρ αφού ζημιώθηκε περίπου 390 εκατ. ευρώ την τελευταία διετία. Η ζημιά στην Ίντερ άγγιξε περίπου τα 350 εκατ. ευρώ, ενώ στη Γιουβέντους τα 300 εκατ. ευρώ.

Λίγο πιο κάτω με απώλειες στα 290 εκατ. ευρώ ήταν η Μίλαν, ωστόσο οι «ροσονέρι» ήταν η μοναδική ομάδα που κατάφερε τη δεύτερη σεζόν να μειώσει κατά πολύ τις απώλειές της. Συγκεκριμένα, την πρώτη είχε χάσει 194,6 εκατ. ευρώ, ενώ τη δεύτερη 96,4. Ποσό που προήλθε από τις πολλές περικοπές που έκανε στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button