Ποδόσφαιρο

“Real Scars”: H νέα εκστρατεία από την UEFA κατά της διαδικτυακής κακοποίησης

Το πρόγραμμα “Real Scars” θα ξεκινήσει και θα εφαρμοστεί στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των γυναικών, που θα εκκινήσει στις 6 Ιουλίου. 

Σκοπός είναι μέσω αυτού να δοθεί έμφαση στις καταστροφικές συνέπειες που προκαλεί η διαδικτυακή κακοποίηση, αλλά και να εκπαιδευτούν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι υπόλοιποι αξιωματούχοι πως μπορούν να αμυνθούν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ακόμη, θα δημιουργηθεί μία πλατφόρμα η οποία θα παρακολουθεί ενεργά, θα αναφέρει και θα επιλύει διαδικτυακές υποθέσεις κακοποίησης. Ο στόχος είναι μέσω των δράσεων αυτών να καταφέρει το πρόγραμμα να προλαμβάνουν περιπτώσεις διαδικτυακής κακοποίησης κατά τη διάρκεια όλων των τελικών σε διοργανώσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Για να μπορεί να είναι σίγουρη πως όλο αυτό το άσχημο περιεχόμενο θα διαγράφεται, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει ξεκινήσει να δουλεύει με τις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (Twitter, Meta, Tik Tok).

Στην καμπάνια του προγράμματος Real Scars θα πάρουν μέρος η Γουέντι Ρενάρντ (παίκτρια της Λυών), ο Ζορζίνιο (μέσος της Τσέλσι) και η Αλίσα Λέμαν (παίκτρια της Άστον Βίλα).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button