ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

O Σάσα πέρα από λύσεις δίνει και… νοοτροπία

Ο Άρης κάνει μία καλή χρονιά, μία χρονιά που όμως πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο για ακόμη περισσότερα.

Οι κιτρινόμαυροι μετά από χρόνια είναι έτοιμοι να κατακτήσουν την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Έχουν ήδη πάρει δύο διπλά στην Αθήνα (κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) και έχουν κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό.

Το ζήτημα πλέον είναι αυτή η χρονιά να μην είναι στο μέλλον «μια καλή ανάμνηση» αλλά να αποτελέσει το σημείο εκκίνησης ενός Άρη που θα διεκδικεί, ενός Άρη που θα στοχεύει στο να κατακτάει τίτλους και να κάνει Ευρωπαϊκές πορείες.

Σε αυτήν την συνταγή είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητα «υλικά» όπως ο Λούκας Σάσα. Ο Βραζιλιάνος είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που βοηθάει επιθετικά και αμυντικά, αποτελώντας έναν εκ των κορυφαίων της ομάδας τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Αυτά που δίνει όμως ο Σάσα δεν περιορίζονται στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Αποτελεί την «ψυχή» της παρέας, τον άνθρωπο που φτιάχνει το κλίμα στα αποδυτήρια, έναν από τους παίκτες που κρατάνε ισορροπία αλλά και φροντίζουν να δείξουν στους καινούργιους το τι σημαίνει Άρης.

Τέλος το ίσως πιο σημαντικό πράγμα που δίνει στην ομάδα είναι η νοοτροπία. Καλοί παίκτες υπάρχουν, αλλά το να βρεις «νικητές» είναι κάτι πιο δύσκολο.

Στην συνέντευξη που έδωσε για την ανανέωση του έδειξε για άλλη μια φορά ότι έχει δεν συμβιβάζεται. Μίλησε για πρωτάθλημα, μία λέξη που ήταν taboo για πάρα πολλά χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε και πάλι να αναφερθεί και στους στόχους του κυπέλλου και της Ευρώπης.

Τέτοιοι παίκτες είναι αυτό που χρειάζεται ο Άρης, αυτό που μπορεί να τον κάνει να ανέβει ακόμη περισσότερα επίπεδα…

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio 92,8'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button