Ποδόσφαιρο

O ΠΑΟΚ θέλει…  τρισδιάστατο σύστημα ελέγχου οφσάιντ και το goal line technology

Δεν σταματά να ασχολείται με την διαιτησία ο “Δικέφαλος” θέλει να “παρουσιάζει” πως… αδικείται

Μετά τα επικά παράπονα για την… ανύπαρκτη αδικία τους στο ντέρμπι με τον Άρη αλλά και τις δηλώσεις Λουτσέσκου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ασχολείται με διαιτητικά θέματα.

Την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου (ως μόνη αρμόδια για το θέμα της ΚΕΔ πριν την Εκτελεστική Επιτροπή), ζήτησε και επίσημα η ασπρόμαυρη ΠΑΕ στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Superleague, αναφορικά με τον νέο επικεφαλής της ΚΕΔ, τη δομή και τη σύνθεσή της.

Από τον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι κακώς αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα να μην έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν την άμεση παραίτηση και του υπεύθυνου VAR, Καπέλα, που πρέπει να ακολουθήσει τον Μπένετ.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από σχετική επικοινωνία που είχε ο Μάκης Γκαγκάτσης με τον ιδιοκτήτη της, Ιβάν Σαββίδη, έθεσε το θέμα της ανάγκης εγκατάστασης του τρισδιάστατου συστήματος ελέγχου οφσάιντ (που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ του 2022) και το αντίστοιχο goal line technology.

Η απάντηση που έλαβε ο Γκαγκάτσης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης είναι πως η διοργανώτρια αρχή θα διερευνήσει το κόστος και δεσμεύεται να αναλάβει την διαπραγμάτευση με την Πολιτεία για την ανάληψη του κόστους εγκατάστασης, «ως ένα ακόμη εργαλείο εξάλειψης της καχυποψίας γύρω από το πρωτάθλημα», όπως τονίζεται.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button