Μπάσκετ

O Μπουρούσης αναλαμβάνει πρόεδρος στην Καρδίτσα, κοντά σε συμφωνία με Αγγέλου!

O πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας και μέχρι πρότινος αρχηγός των νεοφώτιστων, αναμένεται να ηγηθεί στο νέο διοικητικό σχήμα της θεσσαλικής ομάδας. Σε καλό δρόμο οι συνομιλίες με τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Η κεφαλαιώδης συμβολή του στην ιστορική άνοδο της Καρδίτσας στην Basket League, αλλά και η σημειολογική του σύνδεση με την ομάδα μπάσκετ της γενέτειράς του στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, συνετέλεσε σε μία πρωτόγνωρη επιτυχία για τα δεδομένα του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουρούση, που λόγω της ιδέας που έπεσε στο τραπέζι το περασμένο φθινόπωρο, μετέθεσε για λίγους μήνες τα σχέδιά του για απόσυρση κι επέστρεψε στα γήπεδα της Α2 Κατηγορία, όπου και έκανε την διαφορά καθοδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο χάρισε το πρώτο από τα δύο εισιτήρια για τα σαλόνια της Α1.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η Καρδίτσα πρόσθεσε άλλη μία ξεχωριστή λαμπρή σελίδα στα επιτεύγματα του θεσσαλικού μπάσκετ, που φέτος χάρη και στην εντυπωσιακή πορεία της Λάρισας στην Basket League (4η θέση), είχε την τιμητική του.

Πλέον, κι ενώ η διοίκηση του συλλόγου ολοκληρώνει μέσα στο προσεχές διάστημα τις διαδικασίες για την μετατροπή του σε ΚΑΕ, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι 38χρονος βετεράνος διεθνής σέντερ έχει συμφωνήσει με τους παράγοντες της ομάδας, να ηγηθεί διοικητικά της προσπάθειας στην Α1 Κατηγορία, αναλαμβάνοντας την θέση του προέδρου.

Η υπό σύσταση Καρδιτσιώτικη ΚΑΕ θα έχει πολυμετοχικό χαρακτήρα και θα στηριχθεί στα πρόσωπα με τα οποία πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια, προσβλέποντας φυσικά στην βοήθεια της τοπικής κοινωνίας, την οικονομική στήριξη των επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής και φυσικά στην δυναμική υποστήριξη του φίλαθλου κοινού της πόλης.

Πρώτη κίνηση του νέου διοικητικού σχήματος, αναμένεται να είναι η πρόσληψη του προπονητή με τις συνομιλίες με τον Βαγγέλη Αγγέλου (προβάλλει ως το βασικό φαβορί) να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button