Μπάσκετ

O λόγος που παραιτήθηκε ο Πανταζόπουλος

Ο ισχυρός άνδρας του Περιστερίου αποχώρησε από τον ΕΣΑΚΕ, με κανέναν να μη… κλαίει με μαύρο δάκρυ.

Από όσο τόνισε ο ίδιος, ο λόγος ο οποίος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον ΕΣΑΚΕ επειδή οι θέσεις του πλέον δε συμβάδιζαν με τις υπόλοιπες ομάδες της Basket League.

Πάντως για να λέμε την αλήθεια, με τον σάλο που δημιούργησε κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο Basketball Champions League αλλά και έναν… προπονητή.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Όταν ανέλαβα πριν από ενάμιση χρόνο τη θέση του Γενικού Γραμματέα στον ΕΣΑΚΕ, πίστευα ότι με γνώμονα την ενότητα και την ομοφωνία, είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε σοβαρά βήματα για το καλό του επαγγελματικού μπάσκετ.

Πράγματι κάναμε κάποια βήματα μπροστά, αλλά όχι τόσο σημαντικά, πόσο μάλλον όταν με την πάροδο του χρόνου και ειδικά τον τελευταίο ενάμιση μήνα η πλειοψηφία των ομάδων κινήθηκε σε άλλη κατεύθυνση.

Όταν λοιπόν οι θέσεις της πλειοψηφίας είναι πλέον σε άλλη γραμμή από εκείνη που εξαρχής χαράξαμε και δεν με εκφράζουν ως μέλος του Προεδρείου, είναι φύσει αδύνατο να παραμείνω τόσο στη θέση του μέλους της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης όσο και σ’ εκείνη του Γενικού Γραμματέα. Γι αυτό και υπέβαλα την παραίτησή μου.

Διότι ο ΕΣΑΚΕ πρέπει να λειτουργεί με αρχές και κανόνες και να βελτιώσει το προϊόν μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των χορηγιών, για τα οποία δεν γίνεται σοβαρή προσπάθεια».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button