Ποδόσφαιρο

O ισχυρός Άρης και η πρώτη εικόνα του γ’ προκριματικού

Η κλήρωση με την Αστάνα έφερε τον Άρη στο group των ισχυρών στην κλήρωση της 19ης Ιουλίου για τον τρίτο προκριματικό γύρο.

Kαι πάλι πάντως απέναντι στον Άρη ενδέχεται να βρεθούν ιδιαίτερα καλές ομάδες όπως η Τράμπζοσπορ, η Φίτεσε, η Λουκέρνη, η Ρούμπιν Καζάν και η Λουκέρνη.

Στους ανίσχυρους του γ’ προκριματικού είναι και η Κόλος Κοβαλίβκα αλλά και οι ΑΕ Λεμεσού, Σότσι με τα ζευγάρια τους.

Οι ευκολότεροι θεωρητικά αντίπαλοι είναι οι νικητές των ζευγαριών που περιλαμβάνουν τις Κλάκσβικ, Βαντούζ, Δε Νιού Σέιντς, Ντουντελάνζ.

Ακόμη πιθανοί αντίπαλοι του Άρη είναι οι νικητές των ζευγαριών που περιλαμβάνουν τις Χάιντουκ Σπλιτ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Αμπερντίν, Χιμπέρνιαν, Ολύμπια Λιουμπλιάνα, Σπάρτα Τρνάβα, Σλοβάτσκο, Τσουκαρίτσκι, Βοϊβοντίνα, Ντομζάλε, Άαρχους, Όσιγιεκ, Σίβασπορ, Σαράγεβο, Βόρσκλα,

Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον Μάριμπορ, Ντάντλκ, Φέχερβαρ ή Σούντοβα αποκλειστούν στον πρώτο προκριματικό, τότε οι ΤΣΣΚΑ Σόφια, Χάιντουκ, Ντουντελάνζ και Φίτεσε μπορούν να μπουν στους ισχυρούς και να αλλάξουν από ένας έως τέσσερις πιθανοί αντίπαλοι του Άρη.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button