Βόλεϊ

O Άρης δυναμώνει, μεγαλώνει και ετοιμάζεται για Τόκυο σε δύο κορυφαία αθλήματα!

Καθόλου απίθανο δεν είναι να έχουν οι κιτρινόμαυροι δύο εκπροσώπους στα τρία κορυφαία ομαδικά αθλήματα.

Η πρώτη περίπτωση που είχε προκύψει ήταν αυτή του Κρίστιαν Γκάνεα, με τον Ρουμάνο να είναι στην προεπιλογή της ομάδας του. Με το υπάρχουν φορμάτ και τον περιορισμένο αριθμό παικτών άνω των 23 ετών βέβαια τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο.

Είναι πάντως πολύ πιθανό να φτάσουμε στο σημείο να κληθεί ο Άρης να αποφασίσει αν θα του δώσει το «πράσινο φως», μία απόφαση δύσκολη δεδομένου του απαιτητικού προγράμματος της ομάδας.

Από την άλλη η… σίγουρη εκπρόσωπος είναι η Έρικα Μερκάδο. Η Αργεντίνα διαγώνιος είναι διεθνής με την χώρα της, η οποία έχει εξασφαλίσει κανονικά την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς του Τόκυο.

Έτσι ο Άρης θα έχει σίγουρα έναν εκπρόσωπο στην Ιαπωνία ενώ υπάρχει αναμονή για τον Γκάνεα. Αυτό είναι ένα ακόμη βήμα του πόσο δυναμώνει ο σύλλογος, του πόσο μεγαλώνει το brand του Άρη.

Υ/Γ Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του τμήματος του γυναικείου βόλεϊ που συνεχίζουν να «ντύνουν στα κιτρινόμαυρα» κορυφαίες αθλήτριες.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button