ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

MVP του Αρη για τη σεζόν 2019-2020 ο… Ζέμπερης

Με δύο από τα τέσσερα Ban να έχουν ήδη ανακληθεί, για το τρίτο να απομένει η τυπική διαδικασία και το τέταρτο να βρίσκεται επίσης κοντά στη λύση, για τον Άρη ο πραγματικός MVP της χρονιάς δεν αναδείχθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Λαμβάνοντας υπόψη την κρισιμότητα της απόδοσής του για την εξέλιξη της ομάδας, τις ώρες “συμμετοχής” στο πραγματικό πρωτάθλημα που για μια ακόμη φορά παίχτηκε έξω από το χορτάρι, και τη θετική έκβαση (όπως όλα δείχνουν) της εξωαγωνιστικής περιπέτειας την ομάδας, πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς, μπορεί να πει κάποιος ότι δεν είναι άλλος από τον Κώστα Ζέμπερη.

Ο έγκριτος νομικός εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας φέτος, ενώ είχε συμμετοχή στην δικαίωση του Άρη πριν αρκετά χρόνια στην διαμάχη της ΠΑΕ με παίκτες όπως οι Αμορόζο, Κάμπορα, Πέσκοβιτς στην FIFA και το CAS και είναι ειδικός σε υποθέσεις στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο.

Το… συμβόλαιό του όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς είναι ακόμη ρευστό, αφού και οι νομικές περιπέτειες της ΠΑΕ δεν φαίνεται να έχουν τέλος.

Η λυπητερή για τον Καρυπίδη ως τώρα μπορεί να αποτυπωθεί μόνο από τα έξοδα των προσφυγών και τα παράβολα, που πλησιάζουν ήδη τα 100.000 ευρώ μόνο για το CAS, ενώ τα πρόστιμα μόνο για κάθε προσφυγή παίκτη είναι 15.000 ευρώ (έως τώρα επί 4, δηλαδή 60.000), χωρίς φυσικά να υπολογίζονται σε αυτά τα οφειλόμενα. 

Πόπη Αστεριάδου

Όσο περνάν τα χρόνια τα βιογραφικά πρέπει να μεγαλώνουν με βάση τη λογική, αν όμως μείνεις σε εκείνα που έχουν πραγματικά σημασία, αρκούν και λίγες μόνο λέξεις. Τρεις λοιπόν καθορίζουν την εικονιζόμενη. ΑΡΗΣ, Θεσσαλονίκη, δημοσιογράφος. Όλα τα υπόλοιπα είναι στιγμές απλωμένες σε τέσσερις… και βάλε δεκαετίες.

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button