ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mr. Pengu: Ανακοίνωσε επίσημη συνεργασία με Άρη!

Με ανακοίνωση η Mr. Pengu ενημέρωσε για την επίσημη πλέον συνεργασία της με τον Άρη!

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη εταιρεία έκανε την εμφάνιση της στην φανέλα των «κιτρινόμαυρων» στον αγώνα του Σαββάτου.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Ο Μr. Pengu ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη για την προβολή του brand, για το 2019-2020!

O Mr.Pengu είναι η εφαρμογή που αλλάζει τα δεδομένα στο delivery! Τώρα μπορείς να παραγγείλλεις πραγματικά οτιδήποτε, όποια ώρα θέλεις! Η εταιρεία MR. PENGU PUBLIC COMPANY LTD είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Κύπρου.

Σύντομα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας, ενώ θα ανακοινωθούν και όλες οι σχετικές λεπτομέρειες καθώς και οι στόχοι αυτής της μοναδικής συμφωνίας».

Οι δηλώσεις του Chief Marketing Officer του Mr. Pengu:

«Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτήν τη συνεργασία με ένα Κλαμπ του μεγέθους και της ιστορίας τoυ Άρη. Μοιραζόμαστε μαζί του τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και το στόχο να πρωταγωνιστούμε ο καθένας στον τομέα του, στο υψηλότερο επίπεδο.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που είμαστε στη θέση να υποδεχθούμε την ΠΑΕ ΆΡΗΣ στο χορηγικό μας portfolio. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΆΡΗΣ και προσδοκούμε σε μια πολύ παραγωγική χορηγική συνεργασία που θα αποφέρει επιτυχίες μέσα και έξω από το γήπεδο».

Ετικέτες

Ελένη Παπαδοπούλου

Ως μαθήτρια έκανε προπονήσεις κάτω από την θύρα 1 στις ακαδημίες Volley του Α.Σ Άρης. Αργότερα, στις κερκίδες της θύρας 1 τραγούδησε, γέλασε, δάκρυσε και φώναξε. Τώρα, μετά τις σπουδές της στην ιστορία κάνει το όνειρο της πραγματικότητα στο Yellow Radio FM 92.8.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close