Ποδόσφαιρο

Mozzartsport: «H Ρασίνγκ Κλουμπ κοντά σε συμφωνία για Ματέο, δίνει 2.500.000 δολάρια!»

Νέα δεδομένα από την Σερβία έρχονται για τον Ματέο Γκαρσία, με την Ρασίνγκ Κλουμπ να δίνει 2.500.000 ευρώ και να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα.

Εκεί που φαινόταν ότι Άρης ότι ήταν μια ανάσα από την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία με τον οποίον μάλιστα υπήρξαν διαδοχικές συναντήσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, δημοσίευμα της Mozzartsport ταράζει τα νερά.

Για την ακρίβεια αναφέρει ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι κοντά σε συμφωνία με τη Ρασίνγκ Κλουμπ για την παραχώρηση του παίκτη έναντι 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Τονίζει μάλιστα ότι υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία όμως δεν έχει επισημοποιηθεί, αλλά αυτό προβλέπεται να γίνει εντός των επόμενων ωρών.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται και η πιθανότητα επιστροφής του Ματέο Γκαρσία στην Ελλάδα, σημειώνεται όμως ότι η πρόταση της Ρασίνγκ Κλουμπ ήταν πιο συμφέρουσα για τον Ερυθρό Αστέρα καθώς κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσης που έκανε πέρυσι η ομάδα του Βελιγραδίου για την απόκτηση του παίκτη από τη Λας Πάλμας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button