Ποδόσφαιρο

Koύης: «Απαιτώ από την Πολιτεία και τις αρμόδιες Αρχές να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος του Άρη»

Ο Ντίνος Κούης πήρε θέση μέσω τουπροσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξη την ομάδα και από τους αρμόδιους να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποκατασδταθεί η αδικία.

Αναλυτικά:

«Τις τελευταίες μέρες, μετά την απόφαση της ΦΙΦΑ παρατηρώ ότι υπάρχει μια δικαιολογημένη αναστάτωση στους φιλάθλους της ομάδας που πολλές φορές προκαλεί διαφωνίες και προστριβές. Είναι άνευ ουσίας να αναλωνόμαστε αυτή τη στιγμή σε εσωτερικά ζητήματα και να καταλογίζουμε ευθύνες κατά δικαίων και αδίκων πάνω στα νεύρα μας. Δεν βοηθάει σε τίποτα. Ούτε ειδικοί είμαστε για να κρίνουμε ούτε πιστεύω ότι ήθελε οποιοσδήποτε μέσα από την ομάδα να την βλάψει.

Ο Άρης τιμωρήθηκε αυτοβούλως πολύ σκληρά για τα λάθη του με την πτώση στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Είναι αδιανόητο να τιμωρηθεί σήμερα για παραλείψεις και λάθη άλλων.

Ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, που φόρεσε και τη γαλανόλευκη ΑΠΑΙΤΩ από την Πολιτεία και τις αρμόδιες Αρχές να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος του Άρη και να μην πέσει θύμα άνισης μεταχείρισης.Καλώ και τον κόσμο να στηρίξει όλες τις προσπάθειες των διοικήσεων ΠΑΕ και ΑΣ. Δεν είναι τώρα η ώρα για κριτική, έχουμε αγώνα και πρέπει να κατέβουμε ενωμένοι σαν μία γροθιά για να τον κερδίσουμε. Και όχι μόνο θα κερδίσουμε αλλά θα βγούμε και πιο δυνατοί.»

Ετικέτες

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close