Μπάσκετ

H EOK ασχολείται με… eSports

Η διαιτησία είναι στα χειρότερά της αλλά στην Ομοσπονδία ασχολούνται με άλλα θέματα

Κωμικοτραγικά ήταν τα όσα έγιναν φέτος με την διαιτησία και τον Άρη, με τους “γκρι” να γίνονται πρωταγωνιστές και στο πρώτο ντέρμπι των “αιωνίων”, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Γενικά, η διαιτησία είναι στα χειρότερά της αλλά η ΕΟΚ ασχολείται με τα… eSports.

Η πρώτη επίσημη διοργάνωση eSports της FIBA έχει ήδη οριστεί, με προκριματικά το φθινόπωρο και τελικούς το Δεκέμβριο και η ΕΟΚ κινείται για τη δημιουργία της Εθνικής ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα.

Η ανακοίνωση:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) κάνει το πρώτο βήμα στον κόσμο των eSports με την δημιουργία Εθνικής Ομάδας με σκοπό την εκπροσώπηση της Ελλάδας στις επόμενες διοργανώσεις eSports της FIBA. Πρόκειται συγκεκριμένα για τα προκριματικά «παράθυρα» τον ερχόμενο Οκτώβριο και Νοέμβριο και την τελική φάση στο διάστημα 11-17 Δεκεμβρίου 2023.

Η επιλογή των μελών της Εθνικής Ομάδας esports θα γίνει μέσα από την διοργάνωση ενός τουρνουά προεπιλογής το οποίο θα λάβει χώρα στην Αθήνα το διήμερο 1-2/07/2023 και θα περιέχει τις ακόλουθες φάσεις:

1 on 1 τουρνουά με βάση την θέση των παικτών και σκοπό την επιλογή των 3 καλύτερων ανά θέση.
5 on 5 μίνι τουρνουά με σκοπό την επιλογή της καλύτερης δυνατής δεκάδας που θα αποτελέσει και την σύνθεση της Εθνικής ομάδας eSports.
Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην διαδικασία προεπιλογής των μελών της Εθνικής ομάδας eSports θα πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις :

Να έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.
Να έχουν Ελληνική υπηκοότητα.
Να έχουν τον δικό τους Pro-Am παίκτη στο NBA 2K23 σε PlayStation 5.
Το PSN ID που χρησιμοποιούν δεν πρέπει να περιέχει προσβλητική γλώσσα.
Να έχουν ενεργή συνδρομή στο PS Plus.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής εδώ μέχρι και τις 23/06/2023.

Οι τελικοί συμμετέχοντες στο τουρνουά προεπιλογής θα επιλεχθούν με κριτήριο τα στατιστικά τους, τις θέσεις στις οποίες αγωνίζονται και στο ομαδικό τους πνεύμα. Προτεραιότητα θα έχουν οι Pro-Am που τα στατιστικά τους αγγίζουν το 95 overall rating. Σε κάθε περίπτωση, η ΕΟΚ είναι η αποκλειστική υπεύθυνη για την επιλογή των παικτών που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά προεπιλογής.

Οι τελικοί συμμετέχοντες στο τουρνουά προεπιλογής θα ειδοποιηθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που δήλωσαν στην αίτηση συμμετοχής.

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία, μπορεί να επικοινωνείτε στο email [email protected]

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com