Ποδόσφαιρο

H AEK… αρνείται να παραστεί στο Δ.Σ. της Λίγκας για τους αγωνιστικούς χώρους!

Με θέμα τη ρύθμιση θεμάτων ελέγχου προδιαγραφών αγωνιστικών χώρων διεξάγεται το Δ.Σ. της Λίγκας το βράδυ της Τετάρτης (8/2), με την ΑΕΚ να απουσιάζει έχοντας στείλει σχετική επιστολή στη Super League.

Σε αυτή τονίζει πως είναι αντιδεοντολογικό να συγκαλείται έκτακτο Δ.Σ. για το συγκεκριμένο θέμα και επισημαίνει πως οποιαδήποτε απόφαση ή ανακοίνωση της Super League δεν δεσμεύει την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

Κρίνουμε ότι η χθεσινή πρόσκληση για σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. για συζήτηση θέματος που χαρακτηρίζεται ως υπαγόμενο σε εξαιρετικά επείγουσα περίπτωση, δεν ανταποκρίνεται σε πραγματικές συνθήκες που να δικαιολογούν ρύθμιση θεμάτων ελέγχου προδιαγραφών αγωνιστικών χώρων, τα οποία άλλωστε θα έπρεπε να έχουν περατωθεί προσηκόντως μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος και όχι μεσούσης της περιόδου, κατά την οποία συγκεκριμένοι Κανονισμοί ήδη εφαρμόζονται και δεν μπορούν να τροποποιηθούν.

Προσέτι, είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό να συγκαλείται έκτακτο ΔΣ για συζήτηση του ανωτέρω θέματος, εν όψει της επικείμενης αυριανής εκδίκασης υπόθεσης στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο Super League για ζήτημα της αυτής φύσης που προέκυψε από την αντικανονικότητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Περιστερίου στον αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ της 5.2.2023.

Θεωρούμε ότι θα τηρηθούν έστω τα προσχήματα και δεν θα εκδοθεί οποιαδήποτε απόφαση ή ανακοίνωση, προκειμένου να προσκομιστεί ενώπιον του αρμοδίου πειθαρχικού δικαστικού οργάνου.

Συνεπεία των ανωτέρω, διευκρινίζουμε ότι δεν θα παραστούμε στην ανωτέρω συνεδρίαση, νομιμοποιώντας την εν λόγω διαδικασία δια της παρουσίας μας και σε κάθε περίπτωση επισημαίνουμε ότι η οποιαδήποτε απόφαση ή ανακοίνωση της SUPER LEAGUE 1 δεν δεσμεύει την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μας,

Για την ΠΑΕ ΑΕΚ

Γεώργιος Κοσμάς

A’ Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button